onsdag 3. april 2013

Kaninfeber og minimøbler.

Som dere vet pusser vi opp barnerom om dagen. Og, som den nå engang dynamiske personen jeg liker å tenke at jeg er, lar jeg meg stadig påvirke og prege av interiørtrender, farger og nyheter. Det er mye vitalitet i slike prosesser! Jeg kjenner jeg blir glad, engasjert, inspirert, gira og veldig kreativ. Samtidig kjemper jeg en stadig indre kamp i fht å ikke bli for materialistisk... Akkurat det går heller dårlig om dagen. For øyeblikket er jeg fullstendig hekta på kaninene og småmøblene i Maileg-serien, og har lyst å kjøpe hver enda lille kanin og nusselige møbel jeg kommer over. Gisp! Noen som kjenner seg igjen? Ta en titt nedenunder, så skjønner du kanskje hva jeg mener! :-)
Foto hentet fra: http://brichopas.blogspot.no
Foto hentet fra:http://www.camelandyak.co.uk@

Foto hentet fra:http://www.bijoulifestyle.co.uk
Foto hentet fra: http://brichopas.blogspot.no
Foto hentet fra: http://www.camelandyak.co.uk
Foto hentet fra: http://www.camelandyak.co.uk
Foto hentet fra: http://www.bijoulifestyle.co.uk
Foto: Susi Rydahl
Foto: Jonas Ljungberg, hentet fra Bolig Pluss.no

Foto: Jonas Ljungberg, hentet fra Bolig Pluss.no

10 kommentarer:

 1. Det er veldig lett å bli hekta på disse kaninene!
  Heldigvis digger dottera mi på 3 år dei og, så då er det lixom greit å kjøpe dei;)
  Du har forresten ein veldig fin blogg og ein nydeleg heim som eg gleder meg til å sjå meir av:))
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Oh yes! You're right! I love these bunnies, too! I could have one of each size and with every clothing! ❤ They are so cute! And you're right, the pictures are beautiful! Look at these little bunnyfamilies.
  Best wishes,
  Aurelia

  SvarSlett
 3. skjønner godt at du faller for disse her :)
  Når jeg går på bloggen din og ser det øverste bildet av stua, det er bare så nydelig!! Jeg simpelthen digger det.
  Ha en nydelig dag i morra :)

  SvarSlett
 4. Hei Beate:O)! Så koselig med tilbakemeldigen på looken på bloggen min:O) Morro at du liker den:O). Jeg har lyst å bytte ut bildene øverst på bloggen etterhvert. Men det blir noe i samme duren:O).

  Vi har hatt en fin påske og jeg har skjønt at du har vært i ditt rette element denne påsken med oppussing og pynting av bord;). Jeg er veldig spent på resultatet til rommet til salongspira deres. Likte den fargen veldig godt!!
  KJenner jeg får bare lyst å flytte direkte inn i dette "kaninhuset" du viser frem her. Så søtt!! Bare kjør på og vær materialistisk med de kaninene du, hoho:O)!

  Det gikk litt opp for meg når du skrev det om tallerkenhylla at den faktisk ikke er "overalt" (noe jeg i utgangspunktet trodde). Men nå sier du det og moren min sa det samme når jeg snakket med henne i dag. Kjente plutselig jeg ble ekstra glad for at vi fikk rydda den frem fra boden;O). Men jeg skal si fra til deg hvis jeg snubler over noe lignende på finn.no. Men ellers så høres det ut som at salongverten må til pers, hihi;).

  Ha en fin ettermiddag:O) KLem fra Iren :O)

  SvarSlett
 5. Sååå fine!
  Har store barn nå, men hadde jeg hatt en liten prinsesse eller prins hadde jeg garantert blitt litt "materialistisk", hi hi... De er jo bare så fiiine!
  Elsker den grønnfargen som er på mange av møblene.
  Er forresten spent på hvordan det går med kjøkkenet og barne rommet... Gleder meg til å se hvordan det endelige resultatet med møbler og ferdigmalet gulv blir:))
  Håper dere har hatt en fin påske i salongen og vil med dette ønske deg en god helg i sola (om du ser noe til den da du som er så flink til å pusse opp interiøret:))
  Ta et glass velfortjent vin på terrassen i sola og nyyyt; )Er jo så deilig vår vær her i Grenland for tiden!
  Jeg skal ihvertfall nyte både god mat og god drikke i helga. Har begynt å fjerne snø fra terassen for å gjøre klart for deilige ute dager. Blir finfint!
  Klem Celine

  SvarSlett
 6. Ohhh, so cute, previous post is so beautiful, too!!♥

  Greetings from Finland,
  Marikki

  SvarSlett
 7. De er jo bare supersøte! Forstår godt at en kan bli hekta på dem;) *smiler*
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.
  Ønsker deg en fin søndag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 8. Så fint det ble!!
  Var som jeg trodde, grønnfargen sammen med møblene ble virkelig lekkert!
  Salongspira er heldig som får et sånt fint rom:))
  Likte spesielt godt bildet av "prinsessen på erten", om det var det du tenkte da?
  Skulle gjerne hatt noen nye malte furugulv hos meg også, du får si fra om salongverten er til leie, hi hi...
  Er litt småsjokkert over visningsbildet... Ikke særlig innbydende, men dere så potensialet og utnyttet det til det fulle, virkelig!
  Ønsker deg en fin-fin og dynamisk uke Beate!

  Klem Celine

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Celine! Tusen takk for veldig koselig hilsen! Så glad jeg blir av å få så direkte og inspirerende tilbakemeldinger, - tusen, tusen takk! Betyr masse for en fersk blogger som meg. Måtte forresten virkelig le høyt når jeg leste om kjøkkenet ditt forleden, som gikk fra "morgendugg" blitt til "morgendis" (ja, for jeg regner med at den hilsenen var fra deg?). Ellers tror jeg desverre salongverten er mer enn overhodet okkupert med prosjekter her i salongen til at han tar på seg øvrige oppdrag for tida, - men jeg skal overbringe komplimentet og hilsenen videre. Fortsatt god søndag til deg, -alldeles på tampen! Klem fra Beate

   Slett