søndag 10. juli 2016

Stuemakeover i en fei

God sommer folkens! Her i heimen skjer det faktisk litt av hvert på oppussingsfronten om dagen. Selv om det ikke akkurat gjenspeiles i frekvensen av blogginnlegg...
Forrige helg tok kreativitetstrangen helt overhånd og salongfruen allierte seg med ørten fargeprøver fra Fargerike Christoffersen i Skien. 
 Ikke ukjent tok det litt tid denne gangen også, før vi lendet på riktig fargenyanse. 
Noen testbord og handleturer senere, endte vi opp med den dype grønnfargen "Green Marble" - en av de nye jordfargene fra Jotun. Fin, hva?
Ett par gamle Fretexstoler fikk seg likegodt et strøk med en av de andre malingsprøvene i samme slengen; "Green Leaf" (salongverten har allerede lovet å ta det siste strøket, eller hur?).
Rart hvor mye en mørk kontrastvegg kan ha å si for fargevalørene i resten av rommet. Plutselig fikk de gamle putene, loppeskjermen i taket og lenestolen fra Finn.no et nytt og mer intenst uttrykk (og med det sannsynligvis et lenger liv i heimen).
Ikke noe å si på stemningen i denne kosekroken om dagen. Gode sommerdager ønskes deg også! Veldig koselig at du tittet innom. 

5 kommentarer:

 1. Det er alltid like hyggelig å titte innom her og se hvilke endringer som er gjort. �� Flink og kreativ er du ❤️. Klem fra Iren

  SvarSlett
 2. Dette ble både stilig og spennende! Vanskelig på min pc å se at det er grønt, men det vises sikkert i riktig lys. Jeg er veldig glad i mørke kontrastvegger :)Gratulerer med et helt nytt uttrykk i stua!:)

  SvarSlett
 3. Det ble utrolig fint! Må bare si at hjemmet ditt har hele tiden vært en favoritt, men nå ble det jamen meg enda mer karakter og stil. Jeg har en lignende mørk vegg selv, som vi har hatt i flere år og går ikke lei. Den orange veggen på kjøkkenet ditt er forøvrig smashing lekker ����

  SvarSlett
 4. Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

  Well over 160000 men and women are trying a simple and secret "water hack" to drop 2lbs each and every night in their sleep.

  It's very simple and works with anybody.

  This is how to do it yourself:

  1) Take a drinking glass and fill it up half the way

  2) Now use this amazing HACK

  and be 2lbs lighter when you wake up!

  SvarSlett