tirsdag 29. september 2015

GANGEN Før & etter.

Tally ho! Da er jeg i gang igjen. Bokstavelig talt. Yttergangen og trappegangen har vært et skrekkprosjekt å ta fatt på. Jeg er en ihuga men utålmodig maler (joda, en høyst mulig kombo). Helst vil jeg gjerne se resultater FØR jeg overhodet er igang. Kilometer på kilometer med panel, kvistlakk, pensel og rulle sto derfor ikke for meg som et spesielt attraktivt tidsfordriv. Men, nå er vi heldigvis i mål. Ikke er vi skilt. Ungene lever i beste velgående. Og vi er godt fornøyde!
Lite lagringsplass fordret kreative løsninger. Vi havnet på det fleksible hyllesystemet fra String. Sorte hyllebokser fra IKEA rommer havet av ungenes single skopar (les: sinnsykt potent depresjonsbehandling for frustrerte småbarnshusmødre).
Gammelt speil jeg tigget til meg fra utstillingen på Fretex. Pledd fra NORD Store i Skien (kuleste interiørbutikken jeg vet om forøvrig). Sorte knaggrekker fra Kremmerhuset.
Gulvteppe fra Åhlens. Stålkurv fra GRANIT.
Og RBM Noor stolen da selvsagt,  som jeg var så heldig å vinne i denne konkurransen inne hos Norske Interiørblogger. Passet jo helt perfekt inn i kroken ved trappa. 
En rimelig god oppgradering fra dette utgangspunktet, synes du ikke? 
GOD TIRSDAGSKVELD TIL DEG!

7 kommentarer: