søndag 9. mars 2014

Separasjonsangst i heimen: svigermors nydelige tivolilampe til salgs!

Vi rydder og selger unna for tida. Blant annet har jeg - omsider - innsett at den elskede tivolilampa etter min avdøde svigermor, kom bedre til sin rett i den forrige heimen enn der vi bor nå.
Skjønt, det er også med et trist og relativt tvilende hjerte jeg om noen dager legger den ut for salg på Finn.no. Akk så mye god stemning en vakker og nostalgisk lampe kan skape! 
Rundt dette langbordet har den opplyst oss trofast og grundig i lange tider allerede.
Den har utrolig nok originale skjermer og er i god stand.
Selger den for 2.400 kroner. Hvis noen av dere retro-interiør-fanatister der ute skulle være interessert, så gi lyd! Enten på tlf: 977 29 263 eller mail: beate.bauer.bb@gmail.com
Legger den ut på Finn.no. om noen få dager. Lampa må hentes i Skien i Telemark.

FORTSATT GOD SØNDAGSKVELD OG KOMMENDE NY UKE, FOLKENS!

11 kommentarer:

 1. Åhhh noe så kult og vakkert på em og samme tid! Er du sikker i din sak assa? passer DESSVERRE ikke inn her heller , sukk! Våres Bubble lamp er i str medium forresten ;) love it, tidløs og blir bare mer og mer glad i den;)
  Ha en fin søndag kveld kjære bloggsøater;) To nye serier, juhu!

  SvarSlett
 2. Å nei! Den er jo så lekker Beate. Og der bidro jeg ikke noe mindre til separasjonsangsten skjønner jeg. Hehe! Vend i tide - det er ingen skam å snu. Ellers håper jeg den får et lykkelig retrohjem dit den kommer.

  SvarSlett
 3. For en artig lampe!! Den vil jo virkelig gi særpreg i et hvert hjem. Tror i allefall ikke at du skal ha problemer med å få solgt den.
  Nå ga du meg samtidig virkelig løsta til å starte på vårrengjøringen her også. Har jo så lyst til å få gjort litt store oppussingsprosjekter til sommeren, men til det så trenger man kapital (noe det er svært lite av her hjemme, da min mann hjemmeværende). Jeg vil rive en bære vegg, fikse kjelleren, male terrasse og garasje etc. Tror sannelig jeg må selge alt jeg har kjært jeg :P. Får se om jeg får til det (seperasjonsangst allerede...... neida).

  Ønsker deg en flott kommende uke. Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Utrolig kul lampe, forstår godt separasjonsangsten!
  Takk for fine kommentarer inne hos meg, veldig kjekt at du koser deg der inne. Du er en av de jeg alltid er innom, men er utrolig elendig til å kommentere, skjerpings! I det siste har det vært så hektisk med flytting og liten snupp at det har vært veldig liten tid til blogging, men nå ser det ut som tiden strekker til igjen :)

  Ha en fin dag :)
  Klem Linnea

  SvarSlett
 5. For en fantastisk flott lampe, skjønner at det er trist å selge den.

  Her har vi fylt opp bilen med ting og tang (mest barneutstyr), og kjørt avgårde til Fretex. Deilig å få ryddet unna litt :)

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 6. Utrulig stilig lampe:)men skjønner at det fort kan bli litt masse i heimen og,her hiver og rydder eg og gir og selger bort og,så tenker eg at eg må ikkje kjøpe noko som eg allerede har nok av:)

  Fin fin veke til deg;)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Hei

  Hva med å gjøre med lampen som Fru Hansens kreativiteter har gjort, kjempestilig!
  http://fruhansenskreativiteter.blogspot.no/ se hennes tivolilampe et stykke ned på siden:)

  Klem

  SvarSlett
 8. Så deilig retroflott :) Noen ganger er det jo rett og slett moro å selge ting, rett og slett for å se smilet og den gode gleden man ser hos den nye eieren. Jeg har solgt, byttet og gitt bort så utrolig mye de siste årene, og jeg husker naboen som banket på døren rett og slett for å fortelle meg om den superglade damen som kom fra meg bærende på et gammelt trau jeg hadde solgt. Naboen måtte rett og slett bare fortelle at hun så den strålende gleden, og da ble det faktisk lettere å fortsette og bytte ut ting. Tivolilamper gir meg alltid et ekstra smil, for da jeg var liten var jeg allerede en gjenbruker. Jeg fant nettopp en tivolilampe i søppelrommet, og dro den med meg opp til mamma og pappa. De syntes jo den var så flott at den fikk bli en god stund.
  Ønsker deg masse lykke til med salget :)

  SvarSlett
 9. Der var det mye "rett og slett", men sånn er det når man blir nostalgisk ivrig skjønner jeg.. :D

  SvarSlett
 10. Hei :) For en nydelig lampe!!!! <3 Er den fremdeles til salgs? Mvh Marit

  SvarSlett