søndag 28. oktober 2012

Kan en tv-benk noensinne bli fin?


Å unngå at tv-apparatet blir for ruvende og dominerende i en stue er en enorm interiørutfordring spør du meg. Skjønt, hvem vil vel unnvære bonderomantikken, uhyggelig dansk krim og forutsigbar sykehusdramatikk? Puh, det er bare å erkjenne, tv´n er kommet for å bli! I alle fall hos oss. Men, H V O R , eller for den saks skyld, H V O R D A N gjør man av den?

Her har siste skrik fra skrothandleren fått en real overhaling i dag. Bena er blitt noen centimeter kortere og hjul er påmontert (Pst; takk til ”SalongVerten” for aktiv innsats). Blir vel aldeles for drøyt å påstå at tv´n plutselig er blitt fin, men jeg er jommen tilbøyelig til å hevde at det endelige resultatet ble i nærheten av småkult? God tv-kveld til deg! 5 kommentarer:

 1. Her måtte jeg bare stoppe opp, for "hun" ser jo ut som en litt beskjeden frøken der hun står. Se som hjulene minner om føtter som rent krøller seg om hverandre. Jovisst ble det fint :)
  Jeg falt jo helt for bilde av den nyoppussede barnestolen som står der midt mellom de store voksne. Du kan det med å skape levende utrykk i bildene. :)

  SvarSlett
 2. For en nydelig tv-benk!
  Hvor har du kjøpt den?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig kommentar, så hyggelig at du likte tv-skapet mitt! Jommen ikke lett å finne noe som er fint til å ha tv-en på, er min erfaring i alle fall. Denne Tv-benken var rett og slett et loppefunn hos den lokale skrothandleren "Skrot-Tor" her i Skien. Jeg kjøpte den for en slikk og ingenting. Kappet av bena og satte på hjul, - vips så ble den en tv-benk. Hvis du blar litt tidligere tilbake i bloggen min ser du et bilde av den før oppussing også. Lykke til i jakten på mulig tv-benk. Er jo egentlig mange av disse gamle teak-skapene som kunne egne seg, tenker i alle fall jeg. God uke til deg!

   Slett
 3. Kjempeflott og lur løsning på tvskapet ditt �� Vi skal også pusse opp vårt skap og tenk samme tanke med hjulene. Har søkt masse på nett etter slike men kommer stort sett bare over danske sider. Kan jeg spørre hvor du har fått tak på deres? og hvilken type er det? ��

  SvarSlett