onsdag 28. november 2012

Nye huset vårt - i sommersol for anledningen!

Bilde av huset vårt under innflytning i sommer.
Men, i all verden, - hvor er det blitt av julekalenderen tenker du kanskje nå. Eller for den saks skyld, julepynten, pepperkakene, dorullnissen og de 7 slagene? Vet du, i dag fikk jeg altså så lyst å være litt kjerringa mot strømmen! Glitterpynt, lyslykter og snømenn er superfint det... men hjelp som jeg savner sommeren - og ikke minst SOLA! Hos oss er det altså så grått og mørkt ute om dagen. Derfor måtte det bli et par sommerbilder i dag fant jeg ut. Bilder fra det som har vært en annerledes og spesiell sommer. Min første sommer som mamma. Og min første sommer i nytt hus. Det er mye vi har lyst å gjøre med huset på sikt - både utvendig og innvendig, men enn så lenge koser vi oss veldig med å ha fått stor plass! Kjenner meg så takknemlig her jeg sitter akkurat nå.
Druer fra egen hage

11 kommentarer:

 1. Hei Beate
  For et vakkert, sjarmerende og ærverdig hus! og for en innbydende gressplen og hage, super for unger.
  Deilig med litt grønt gress-bilder midt i all julepynten som florerer på bloggene ikke minst min. Jeg liker godt å lage pynt og lage førjulshygge men jeg hadde mer enn gjerne satt meg på et fly 15.desember og reist til varmere strøk en fjorten dagers tid. Vel, det skjer ikke så lenge min gamle mamma lever (hun pleier å være hos oss julaften) og vi er veldig glad for at hun fremdeles er i siget, sprudler, sminker seg og baker brød der hun går i sitt en-og-nittiende år.
  Takk for sommer-feeling!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Så koselig at du liker huset vårt! Vi er også veldig fornøyde med beliggenheten og tomta. Akkurat i går gikk jeg rundt og gledet meg sånn til å pusle i gresset til sommeren. Ta inn noen blomster (som jeg håper kommer igjen i år også jeg har nemlig ikke grønne fingre i det hele tatt), sitte på verandaen og drikke vin, kle på min datter sin første florlett sommerkjole etc. Sommertanker og adventsforberedelser i skjønn forening her altså om dagen! Må bare få sagt at jeg daglig gleder meg over din juleblogg. Du er så kreativ og julete på en litt utradisjonell og leken måte. I tillegg har du enkle tips som kanskje til og med er overkommelige å få til for en hektisk småbarnsmamma som meg om dagen. Helt herlig! Kreativiteten din burde absolutt vært avbildet i et eller annet julenummer av interiørbladene, spør du meg! Eksempelvis Rom123, som jeg synes har mye godt hjemmelaget stoff. Hvis du ikke er det allerede da, kanskje? God torsdag til deg!

  SvarSlett
 3. Du har et nydelig hus:)! Mitt drømmehus:)! Også ble jeg tipset om kaspara i kommentarfeltet fordi jeg så ordet julete:) Jeg er en skikkelig te elsker. Spesielt julete med sin gode aroma:)) Men så er det deilig og tanke på sommer og sol også:) Kjempe fin blogg du har! Følger deg videre! Klem fra Iren:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Iren!
   Oi, ditt drømmehus rett og slett! Det var litt av et kompliment! Tusen takk! Så godt du fikk snappet opp Kasparas blogg på bloggsiden min da. Hun har en fantastisk blogg som oser av kreativitet og morsomme rariteter. Har akkurat vært inne og surfet på din egen blogg i dette øyeblikk. Ordentlig julete der og! Tror jeg må opp på loftet i helgen og hente ned julepynten gitt. Takk for inspirasjon og koselig hilsen! Til å bli skikkelig glad av! God torsdag til deg!
   Klem fra Beate

   Slett
 4. Og takk i lige måde for koselig kommentar både her og inne på bloggen min:)! Er det noe som virkelig er oppmuntrende med blogg så er det kommentarene:)Ja, huset ditt er sånt drømmehus for meg:) Det blir spennende å se bilder fra huset etterhvert som dere "Bor dere inn":) Tror du tipper rett i at det blir ikke akkurat mindre julete her i år nå som vi har bodd oss mer inn her:) Men det var jammen mye pynt og folk på lite areal ifjor. Trangt og koselig så godt vi har en liten hund*hihi*.
  Koselig du synes han var søt forresten;) Tror nesten han veit det selv, bruker sjarmen sin litt sånn for å overtale oss *ler*).

  Ja, du får komme deg opp på loftet og få ned julepynten! (Jeg må grave i boden min etter min:). Og du forresten, jeg ser kommentarene på statistikk/oversikt siden når det blir skrevet kommentarer på bloggen min. Men jeg ser ikke kommentarer du skriver tilbake på din egen blogg. Kan man fikse et eller annet for å bli varslet om det? Føler meg litt ufaglært *hihi*:) Men jeg får det som regel med meg:) Og så morro du likte fuglen vår og det i trappa:) Vi blogges ja:)klem:)

  SvarSlett
 5. Hei Beate
  Tusen takk for dine inspirende ord! Så fint å høre at julelage-innleggene mine inspirerer. Det er litt av vitsen også tenker jeg at ting er enkle og overkommerlige å lage. Kanskje er jeg preget av å ha jobbet 18 år i barneskolen med mye Kunst og håndverk (foruten norsk og samfunnskunnskap/historie/geografi ) på timeplanen.
  Ting kunne ikke være for avanserte.
  Nå skal vi kose oss i lun stue etter å ha vært på trivelig klassetur med minstemann (10 år) i skogen. Fin kveld til deg også!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Jeg ramlet innom bloggen din via Livs Lyst, så nå skal jeg tråkke litt rundt og gjøre meg kjent. Kos å komme inn til grønt gress, solen som varmer og et kjempekoslig hus. Har på følelsen av at det rommer varme mennesker også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Huldra! Så hyggelig at du la igjen en hilsen hos meg, så fant jeg deg! :-) Tusen takk for koselige og varme kommentarer på bloggen min. Blir veldig glad hvis bloggen min kan gjenspeile noe av det personlige ved meg. Da har jeg fått til noe av det jeg ønsket! :-) Du har jo en veldig pulserende og dynamisk blogg selv, om jeg kan si det sånn. Elsker måten du omtaler deg selv og bloggen din på for eksempel: "Huldra med sin egen cheap chic stil, der gjenbruk og redesign er hovedtemaet". Fantastisk! Gleder meg til å følge deg videre i blogg Blogglandia - var det ikke det du kalte det mon tro? ;-)

   Slett
 7. Så trivelig hus i vakre omgivelser :) Skjønner godt dere trives her :)
  Det er lenge til jul, vi pynter lille julaften vi og 1. januar er jule rydda bort:)
  God helg til deg:)
  Trine:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Trine! Så hyggelig at du liker den nye kåken vår! Har jeg fortalt deg at du har et veldig koselig navn på din egen blogg forresten? :-) Vel, nå er det gjort i alle fall! Riktig god helg til deg og - uten julepynt, enn så lenge, forstår jeg.
   Klem fra Beate

   Slett