onsdag 5. desember 2012

Hjemmelaget, enkel og dekorativ julepynt.

Yes! Da er julen på vei inn i Salongen også! Det er jo ennå lenge igjen til jul, så i år er jeg "tidlig" ute til å være meg. På listen over ting som gir meg påfyll av energi om dagen, er små og kreative puslerier som dette.... Med dette innlegget slenger jeg meg forøvrig (og for aller første gang!) med på Norske Interiørbloggers utfordring denne måneden "Jul i vårt hus".
En gren fra naboens trollhasselbusk fikk jeg tigget til meg for noen år siden. Knusktørr, skjør og porøs til tusen (og sannsynligvis ekstremt brannfarlig vil jeg tro), men akk, akk så vakker!
Selvtørkende leire (Hobby Clay Light) og kjempefine stjerneformer (som jeg forøvrig har lett etter lenge). Begge deler fra Panduro.
Blondemønstrete dekorasjonspapir til kaker (også kalt Doilies) er genialt å legge mellom kjevla og leiren for å få mønster på figurene.
 Enkel kjeramikkvase fra Kremmerhuset.
Voila! Da mangler bare nellik i appelsinene ser jeg, så er jeg et godt stykke nærmere et pyntet julebord!

11 kommentarer:

 1. Dette var kreativt og fint:)! Får lyst å prøve den leira selv:) Veit ikke om du er medlem av NIB ennå ( det er ikke jeg...ennå;). Men nå i desember åpner de for at alle kan delta i deres utfordring. Sjekk siden deres her: http://norskeinteriorblogger.no/ Jeg synes det siste bildet ditt med lysene,appelsinene og stjernene er så fint og stemningsfult at jeg synes du burde melde deg på med dette bildet:) Aner ikke hva jeg skal sende inn men morro hadde det vært;)! Får knipse litt å se hva det blir til;)!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Iren! Nok en utrolig koselig hilsen fra deg på bloggen min! Blir like glad hver gang jeg hører fra deg! Er fremdeles ikke medlem på NIB nei, men denne gangen tok jeg deg virkelig på kornet og sendte rett og slett inn bildet, som du foreslo. Tusen takk for tips og tro på bildet mitt er fint! Sleng deg på selv nå, - det oser jo jul av den stua di, hehe! :-) Klem i farta fra Beate

   Slett
 2. Så enkelt og nyderlig. Nyter denne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for veldig koselig kommentar. Så gøy å kunne være til litt inspirasjon :-) God onsdagskveld til deg.
   Hilsen fra Beate

   Slett
 3. Her var det mye fint, en dynamisk blogg....ja! La meg som følger! Flott hus dere har;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, hei, Lisette! Takk for hyggelig hilsen. Og så flott at du tok kontakt, for da fant jeg jo deg og din blogg! :-) Er ennå nokså fersk i denne bloggverden, og det tar jo litt tid å få orientert seg rundt i bloggveldet.... Du tar nydelige bilder, blir skikkelig inspirert av å "vandre rundt" hjemme hos deg! Likte spesielt godt bildet ditt fra NIB utfordringen "friminutt". Fikk ordentlig lyst å sette meg rett ned og slappe av, hehe. Legger meg til som følger hos deg også. Da blogges vi da - rett og slett! :-)

   Slett
 4. å så BRRRA(!!) at du tok meg på kornet og sendte det inn:))! Da heier jeg på deg! Jeg må bare si det som det er at jeg har et dårlig kamera pr tidspunkt og ser at nivået er HØYT på bildekvaliteten på NIB. Så jeg får litt prestasjonsangst her. Men jeg tenker seriøst å drite i (for å si det pent*ler*) at jeg har et dårlig kamera og se om jeg har noe liggende som kan funke likevel. Takk for at du "ser etter meg" og om jeg har kommet med noe bilde, det motiverer faktisk:)! Er jo morro bare å få vært med inne på NIB:) Men min stemme går til ditt bilde! Jeg er skiiikkelig imponert over at du er så råflink! Du har jo nettopp begynt å blogge din flinking:)! Klem tilbake:)!

  SvarSlett
 5. Hei, og takk for koselige ord inne hos meg:) Kjekt å titte innom deg også. Alltid spennende med nye blogger. Likte veldig godt bildet du har i headeren. Herlig stilmix:)
  Og de hvite stjernene på trollhassel er så lekkert.
  Fin kveld til deg!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 6. Åh de stjernene er så fine! Har sett at flere har laget noe lignende og har tenkt på å gjøre det samme selv, men aldri kommet i gang! Takk fo et ekstrapuff til å sette i gang!!!:)

  SvarSlett
 7. Så stilig! Har lyst til å lage noe lignende selv, får se om tiden strekke til før jul.. :)

  SvarSlett