søndag 20. januar 2013

TV, salong og svevende loppelampe...

NIB (Norske interiørblogger) har følgende utfordring denne måneden: "Vis oss din tv". Da tv´skapet er et av møblene jeg er mest stolt av her i huset (utrolig nok ja), ble jeg simpelt hen nødt å slenge meg med i konkurransen denne gangen.
Skapet er et majestetisk loppefunn, kjøpt på den lokale skrothandleren og påmontert hjul. Tidligere blogginnlegg om oppussingsprosessen kan du eventuelt lese her: "Kan en tv-benk noensinne bli fin?".
Etter at det kom småfolk i huset for noen måneder siden, anses det som en ekstra bonus at skapet har skyvedører som lar seg lukke. Salongvertinnen er enn så lenge naiv nok til å tro at tv, dekoder og ledninger blir noe mindre interessante av den grunn... Kosedyret "KaNina" har her for anledningen kapret hedersplassen.
Resten av tv-kroken ser for tiden slik ut, men er som vanlig i konstant endring (og ikke minst, sjelden så ryddig som dette, hehe). Forøvrig ser jeg lite tv egentlig. Skjønt, å gløtte bort på retroskatten - ja, det gjør jeg titt og ofte! :-) Ny "svevende loppelampe" har jeg forresten også fått meg siden sist!
Flere bidrag i NIB-tv-konkurransen kan du se her.

42 kommentarer:

 1. Denne her sofakroken din altså! SÅ(!) koselig du har det:O)! Digger den svevende lampen din og puter og alt du har her :). Ogsist men ikke minst, tv benken(!): så kult! Du har all grunn til å være stolt av den:) Lykke til i utfordringen:)! (jeg blir ikke med denne gangen for å si det sånn. Vi har en god stund vært på utkikk etter ny tv benk siden vår gamle skranter ;). Mest av alt ønsker jeg meg et tv-skap.Så vi får se:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du assa! Så glad jeg blir for de utrolig koselige og bejaende kommentarene dine, igjen og igjen! :-) Takk og takk! Gjør blogging koselig og artig. Jasså, så du dropper utfordringen denne gangen selv altså? I såfall er du vel ikke alene inne på NIB. Har forstått det slik at det for mange er en virkelig større utfordring enn på lenge, hehe. Ikke så rart da egentlig. Skal jo NOE til for at en tv skal bli fin... God uke til deg! Klemz.

   Slett
  2. Hei igjen! Litt tilfeldig at jeg så tilbakemeldingen din her men jeg ser den (får du beskjed inne på din blogg når noen svarer på en kommentar du har skrevet på en annen sin blogg? Akkurat det der finner jeg ikke ut av assa;) Det er koselig at du tar det skikkelig til deg det jeg skriver for jeg mener det virkelig:). og det er veldig hyggelig å følge deg via bloggen din spesielt fordi du oppmuntrer mye tilbake og selvfølgelig fordi du har spennende interiør/smak som jeg liker veldig godt :). Det har jeg virkelig merket med blogging at er det noe som gjør at man fortsetter å blogge så er det hyggelige tilbakemeldinger i kommentarfeltet. Har du meldt deg inn i NIB ennå:)? Det håper jeg du har gjort eller kommer til å gjøre i nærmeste fremtid for bloggen din er så fin og jeg synes måten du skriver på har en uhøytidelig, koselig, humoristisk tone i seg. Jeg har faktisk(!) tørt å melde meg inn i NIB her for litt siden men forstod det sånn at de hadde 300 blogger å gå i gjennom. Håper jeg blir godkjent, hjelp, hihi:) Hadde vært morro å få dele interiør lidenskapen med enda flere:)) Men blogging blir det uansett:) Ha en god uke du òg! KLem tilbake:)

   Slett
 2. Fantastiske bilder, ord og lekker- smekker tv-benk altså;))

  D I G G E R!!!

  Finfin søndagskveld til deg;)

  -malla-

  SvarSlett
 3. Hei Beate
  Så klart du måtte delta i Nib-utfordringen med et slikt superherlig tv-skap!!! Masse lykke til, tror nok dommeren blir sjamrert i senk.
  Jeg liker din svevende lampe for øvrig, herlig med litt sveving. Jeg er selv astrologisk sett et luftmenneske og litt svevende og høytflyvende i følge min mann.
  Dokkevogna er så skjønn, ja i det hele tatt er det så mange fine detaljer på bildene dine. Glad ny uke til deg, Beate!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for din klokketro på mitt spede men begynnende bidrag på NIB- utfordringene. Litt skummelt men mest gøy! Og ja - er ikke dukkevognen rett og slett helt fantastisk? Kom over den i en av de finere bruktbutikkene her nede i Grenland, og gjett om jeg var totalt solgt med en gang. Hadde nok handlet den selv om det ikke hadde kommet ei lita jålete frøken i hus også, hehe. Det er kosefaktoren med disse "småmøblene" da vett du. (Elsker det ordet du tidligere introduserte meg for der forøvrig). God og svevende uke til deg også! Klem fra Beate

   Slett
 4. Nydelige bilder og fantastisk stemning;) Slutter meg helt til Kaspara her, klart du må delta, dette er et sjarmerende tv skap. Masse lykke til, ha en fin uke videre, klem Wilhelmine

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk, Wilhelmine! Så koselig at du liker tv-skapet mitt. Er jo litt skummelt-spennende å delta på NIB-utfordringer for en "fersking" som meg, men det hjelper virkelig med god´ord som dine! Riktig god uke til deg også! Klemklem.

   Slett
 5. Så kult !
  Likte løsningen og med jul på.
  En lun og trivelig stue dere har :)

  Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du likte tv-skapet mitt, Janne. Har vært inne på bloggen din mange mange ganger, - og du er jo virkelig en teak-fanatist selv også, så kanskje ikke så overraskende at du falt for dette, hehe. Koselig var det i alle fall. Liker utrolig godt lekenheten og fargevalget i interiøret ditt. Et hjem til å bli skikkelig glad av! God uke til deg også. Klem, Beate

   Slett
 6. Kjempefine bilder :) Herlig bidrag til utfordringen. Masse lykke til!
  Og KUUUL svevende lampe!! Jeg må komme meg på loppemarked!
  Klem Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Lene! Så koselig at du likte tv-skapet og svevelampa :-) Du må se å komme deg på loppemarked ja! Masse skatter å finne. Jeg har kombinert mammapermisjon og loppejakt i Grenland nå i mange måneder, og det har vært helt perfekt! Begynner å jobbe nå snart, så da blir det vel helt klart færre funn også, hehe! Gratulerer forøvrig som NIB-medlem! Du sklir jo rett inn i gjengen der, skulle tro du hadde blogget lenge! Glad for å "følge deg på veien". God uke til deg! Klem fra Beate

   Slett
 7. flotte bilder du viser frem. Ble kjempe nyskjerrig på bloggen din nå og må ta med en god runde her inne ;D Elsker dukkevognen, og ikke minst tvskapet med hjul!

  SvarSlett
 8. Så fint du har det. Lekkert TV-skap. Kult med hjul. D

  SvarSlett
 9. Hei igjen. Nå har jeg lest meg nedover på bloggen din. Er redd for å gå glipp av nye innlegg, så legger meg som følger. Så inspirerende blogg !!

  SvarSlett
 10. Kjempestilig tv- skap du har! Det likte jeg;-) Lykke til i utfordringen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Ranja! Så koselig hilsen! Var inne og tittet på den glade vandrer bloggen din også. Så mange flotte naturbilder! Mildt sagt ikke min "greie" å dokumentere natur og ta utendørsbilder, hehe. Holder meg enn så lenge til lamper, skap og interiør :-) Godt vi kan dokumentere ulike ting, hva? Knis! God uke til deg.

   Slett
 11. Kjempefint hos deg! Og jeg bare elsker det tv-skapet. Husker et lignende fra barndommen. Det må jeg se om jeg kan spore opp ;-) Lykke til i utfordringen. Klem fra Monica :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, takk, Monica! Så koselig at du liker tv-skapet mitt. Er jo litt skummelt-spennende å delta på NIB-utfordringer for en "fersking" som meg, men det hjelper virkelig med god´ord som dine! Håper du finner igjen skapet fra barndommen, - kan jo få en ny vår det også! Klem fra Beate

   Slett
 12. Dævven! (som en litt bedre trønder enn meg ville sagt) Så mye flott du har fikset på nyåret! Lampa var jo KNALL, jeg digger den. Og bok-kassa... og TV-benken (men jeg er jo skammelig fornøyd med min egen også altså, høhø).

  Flotte bidler, og stua di er så koselig! De bare roper etter kaffeslabberas, spør du meg. Med sånne litt snirklete kaffekopper

  SvarSlett
 13. Hallo:)
  Tusen takk for koselig kommentar....flott tv skap...og så koselig i stuen din...delikate farver...:)
  fin kveld til deg
  klemklem

  SvarSlett
 14. Hei på deg, søte du!
  ....aller først: Tusen takk for dine go`ord inne hos meg! Det er så utrolig hyggelig og jeg smiler like bredt hver gang!Tusen takk!:)

  Likte tv-løsningen din kjempe godt!
  ...ble kjempe fint!

  ...dessuten digger jeg stuebildet du viser her!
  Det er utrolig lekkert! Herlige farger og superfin mix av nytt og gammelt!
  I love it!

  Forresten ble den svartlakkerte loppelampa di kjempe fin:)

  Ønsker deg en flott ny uke!
  ....vi blogges, søta!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 15. Nyyyyydelig! Både tvbordet, og så den sofakroken da, sukk! Skikkelig eyecandy, behagelige og gode farger å hvile øynene på. Like!

  Maya

  SvarSlett
 16. Hei!

  For en herlig stue!!

  Har så lyst til å spørre deg om noe, men finner ingen mailadresse:)
  Har du lyst, har du lov til å sende oss en mail;)

  Mvh,
  Ann Helen
  NIB

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, igje, Ann Helen!

   Fant ikke noen egen mailadresse til dere inne på NIB-siden, så har sendt deg en mail på:
   noreply-comment@blogger.com

   Håper det var riktig adresse?

   God onsdag til dere!

   Klem fra Beate

   Slett
 17. Knallfin stue du har! Og jeg skjønner meget godt at tv-benken er favorittmøbelet :-D

  SvarSlett
 18. For et herlig bidrag!
  Tvi tvi i utfordringen hos NIB :)

  Fin fin kveld til deg

  SvarSlett
 19. For et vakkert hjem - der skulle jeg likt og bodd gitt :-)

  SvarSlett
 20. Heisan Beate
  Tusen takk for din "murstein"! Ingen skal si at du skriver kjappe og upersonlige kommentarer.
  Nei, jeg får ingen beskjed via blogg om svar på kommentar på bloggen din. Jeg har bare oppdaget at du gjør det slik. Noen ganger får jeg gått tilbake og andre ganger glemmer jeg det nok bort. Selv svarer jeg kun anonyme lesere uten blogg direkte på bloggen min og de prøver jeg alltid svare raskt. Det skal litt til å legge igjen en kommentar for dem som ikke selv har blogg og det er litt morsomt at også de hiver seg med.
  Alle andre prøver jeg svare på deres egen blogg, tenker at da er det mest trolig at det blir lest og mottatt. Så tenker jeg også at folk synes det er litt koselig med kommentarer på vent når de åpner bloggen sin.
  Det er litt synd om dine gode, velskrevne og koselige kommentarer ikke kommer fram til mottakeren, så sånn sett er det kanskje litt lurt å svare bloggere på sine egne blogger, tenker jeg.
  Vel, dette var svaret fra "rinreven" og "the grand old lady" i Bloggland, he,he.'
  Alltid koselig å titte innom bloggen din og alltid trivelig med dine solide kommentarer. Nyt de siste permisjonsdagene masse!!!!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 21. Det begynner å bli sent.. jeg mente selvfølgelig ingen beskjed via mail.'
  Kaspara

  SvarSlett
 22. Læreren leser korrektur på seg selv. Nytt ord innført i det norske språk; rinrev...
  eller ringrev om du vil.'
  Nå tar jeg et elegant svalestup opp i loppekassa.
  God natt og drøm morsomme drømmer!
  Kaspara

  SvarSlett
 23. Hei Beate:)! Så bra vi fikk oppklart det her med at det nok ikke finnes noen innstilling hvor man varsles når det svares på kommentarer man har lagt inn på andres blogger. Jeg har lurt på det her en god stund nå men bare svart de som kommenterer på min blogg inne på deres egen blogg. Så er det godt å se at Kaspara skriver at hun også gjør dette, så da får vi nesten gjøre det sånn fremover:). Vi er jo ferskinger begge to så godt vi kan "humpe" oss frem i bloggsamfunnet sammen;) Jeg har forstått at du har ofte svart på egen blogg og dermed bare sjekket det når jeg har vært innom bloggen din:) Så jeg tror jeg har fått med meg det meste du har skrevet til meg likevel (heldigvis:). Jeg heier på tv`n din i utfordringen og det skulle ikke forundre meg om du nådde høyt opp på "Lista":) Klem fra Iren :)

  SvarSlett
 24. For en vakker stue! Og TV skapet er nok av det fineste jeg har sett! Min farmor har et slikt skap stående i gangen sin, så jeg tenker på henne når jeg ser dette.
  Lykke til i utfordringen!
  :)

  SvarSlett
 25. Åh, hjelpe seg!! For en perfeksjon av en stue. Wow, jeg blir litt sånn malløs glad av å se på dette bildet. Helt, helt nydelig! Jeg vil bo her;-) Hehe.

  Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 26. En tv-benk kan definitivt bli fin, det er denne et bevis på.:)

  Superfin stue, elsker rustfargen!

  SvarSlett
 27. KJempefin tv-stue. Personlig og artige retro detaljer. Det liker jeg :)

  SvarSlett
 28. Så utrolig vakkert du har det! Legger meg som følger:)

  SvarSlett
 29. Det fineste tv-bordet jeg har sett i hele mitt liv.

  SvarSlett
 30. Hei Beate! Er bare innom for å takke for din stemme og hyggelige ord inne hos meg :) Og beundre stua di - som ble så fint beskrevet over her... perfeksjon av en stue! Jeg vet at du liker min stue, men jeg ELSKER din :) Hvis du vil så kan vi bytte :) Ha en fin kveld! Klem fra Lene

  SvarSlett
 31. Hei der!
  Kjempefin blogg du har!
  Likte godt tv bordet ditt! Jeg har samme skap i eik, fikk veldig lyst til å sette på hjul sånn som du har gjort!
  Legger meg som følger og kommer tilbake! Stikke gjerne innom min blog:-)
  Ha en fin torsdag!
  Klem Siri

  SvarSlett
 32. Dette nederste bildet er så fantastisk flott!! Dere har det kjempefint!! :D
  Stilig med svevende lampe!! Håper dere har ei fin helg :) Klem, Randi.

  SvarSlett