lørdag 30. mars 2013

Barnerom under oppussing.

Så koselig at du stikker innom bloggen min! RIKTIG GOD PÅSKE TIL DEG! Her kommer (omsider) et lite "ferieinnlegg" herfra også. Vet ikke om det er mest for å trøste meg selv jeg skriver dette, men når sant skal sies har jeg aldri vært spesielt glad i å gå på ski. Ei heller å løpe til fjells og bruke timesvis på å varme opp ei iskald hytte. Nei, gi meg heller et realt oppussingsprosjekt, - noen slitne malepensler, et par gulfalmede vegger, litervis med JotunSense og god påskeunderholdning på radioen.
Denne gangen er det barnerommet til salongspira som har fått gjennomgå. Og gjett om jeg har klødd i fingrene etter å gyve løs på dette prosjektet!
Slik så det ut før oppussing...
...og nå er vi godt underveis!
Fargen på veggene skulle - egentlig - bli lys pastellgrønn, men endte vel opp med å bli noe i retning av mer neon-grønn-lignende? (Sånn kan det gå når tiden er knapp og alt av maling måtte handles inn rett før påske selvsagt. Uprøvd sådan). Salongverten har lagt et imponerende furugulv, på et underlag som minnet langt mer om en berg og dalbane enn et gulv. I morgen skal gulvet males også. Koksgrå var min bestilling på malebutikken, så gjenstår det å se hvordan den fargen ser ut... Oppdatering følger folkens! GOD PÅSKE TIL DEG SÅ LENGE!

7 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Skal si det blir fint!! Synes fargen på veggene ser veldig fin ut på bildene, men den er kanskje sterkere i virkligheten?? Malte gulv er så fint!!
  Kjente meg igjen i det du skrev om påskefjellet, iskalde hytter og skigåing....Ikke noe for meg det heller!
  Lykke til med resten av rommet!!
  Siri

  SvarSlett
 2. Hei og goood påske Beate :O)!!

  Dette blir KJEMPE bra!! Jeg elsker den fargen på veggen! På skjermen min ser den ut til å være en lys pastell blå tone blandet med litt pastell grønt:O). Blir spennende å se resultatet! Klem fra Iren/Neri:O)

  SvarSlett
 3. Heisan Beate
  Så nydelig farge på barnerommet! Jeg tenker at det er en slik kamelon-farge som går til alt. Den blir fin til alle farger og det er jo en stor pluss-faktor!
  Ikke den store ski-entusiasten jeg heller. Det er noe med ski og meg og koordinering og motorikk som ikke er så forenelig. Begge beina vil helst gjøre det samme når jeg får ski på dem og da blir det ikke lett å skifte løpe. Jeg har meiet ned mange unger, bikkjer og voksne skigårere på min ferd, he, he. Tryggest for omverdnen at jeg dropper skiene. Løpe likte jeg imidlertid alltid og var alltid den raskeste jenta i klassen, så motorikken er ikke utelukkende elendig heldigvis...
  Sola skinner, det er påskeaften, far i huset tilbereder lammestek og familie dropper inn senere i kveld.
  Glad påskeaften til de flittige arbeiderne!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Synes fargen ser fin ut jeg. Minner om fargen jeg har på kjøkkenet mitt. Hadde vært artig å vite farge koden du har brukt:)
  Hva angår fjellet og ski er jeg litt ja takk begge deler. Dette året er vi superfornøyde med storby påske. Sol fra blå himmel hver dag. Uteliv og et aldri så lite glass vin:)
  Kos deg videre med maling og radioen!
  Påske klem Celine

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, hei, Celine! Så koselig at du liker fargen! Hjelper på ambivalensen min det, skal du vite! Etter å ha hengt i malekosten flere dager på rad er det nemlig ikke veldig gøy å merke at man bare er sånn "passelig forøyd". Men, det gjenstår å se, når møblene kommer på plass. Skal i alle fall gi det en real sjanse. Og du, storbypåske er toppers! Blå himmel, kafeliv, krimbok og et glass vin eller en iskald øl er virkelig himmelsk! Jeg legger ut fargekoden til malingen i neste blogginnlegg når jeg viser noen før og etterbilder (kommer om noen dager regner jeg med). Kanskje den er lik som ditt kjøkken? God påskeklem, du min trofaste leser! :-)

   Slett
 5. Må bare fortelle en liten trøste historie ang malings fargen på kjøkkenet mitt. Skulle egentlig være en grålilla farge, men distre som jeg er hadde jeg blingset med navnet og innen jeg kom til butikken hadde"morgendugg" blitt til "morgendis"og overraskelsen var stor når jeg åpnet malingsspannet. .. lys grønn maling.Ikke helt som planlagt. Malinga blei faktisk liggende et helt år i boden før jeg fant ut at det faktisk var en nydelig farge, og er fortsatt fornøyd ett år etter:)) Det tror jeg du også vil bli!
  Takk for koselig hilsen Beate, gleder meg til å følge deg videre.
  Gratulere med dagen til lille skjønne prinsessa di:-)
  Klem Celine, nyfrelst dynamisk blogg leser;-)

  SvarSlett