søndag 31. mars 2013

Hurra for deg ...

... som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere!
I går feiret vi "salongspiras" ettårsdag med nærmeste familie og gode venner. (Mor tar selvkritikk for "nei-nei-pynt" over hele bordet...).
Det var en aldeles nydelig dag og vårsola strømmet inn gjennom vinduene fra alle kanter.
Og for de av dere som skulle være i tvil, - ballonger smaker minst like godt som...
... gulrotkake med dobbelt lag glasur! (Søte små muffinslys fra Søstrene Grene).
Og finstasen satt i alle fall på i et kvarters tid. Minst!
I dag håper jeg på å få malt lister til barnerommet og så smått begynne og sette på plass møbler i morgen. Blir spennende! Her ligger mor forøvrig fremdeles i senga og "sover", mens salongverten og salongspira har vært oppe i en evighet allerede og lager herlig søndagsfrokost til mor og tante. På tide å finne veien ut av senga og hjelpe til litt kanskje? Ønsker deg en vidunderlig påskesøndag! 

9 kommentarer:

 1. HERLIG bursdagsbord og skjønn liten snuppe!
  Det er så god stemning i bildene dine!

  Nyt de siste påskedagene!

  Klem

  SvarSlett
 2. gratulerer med vel overstått feiring av lillepira
  og fine siste påskedager
  klem
  Åpent^hus

  SvarSlett
 3. Hipp hurra på etterskudd! Ettårsdager er stas, kjekt når ballonger og gavepapir er minst like viktig som selve presangene ;-)

  Elsker lyset, vinduene og det luftige uttrykket i huset deres. Barnerommet ser kjempeflott ut, likte godt den grønnfargen jeg selv om den var sterkere enn du hadde tenkt.

  God søndag!

  PS: Håper vannlekasjen i taket har ordnet seg....

  SvarSlett
 4. Heisan Beate
  Hipp hurra for skjønne salongspira! Husker godt ettårsdagen til eldstemann her, det var stort. Han fyller år i juli og frokosten var friske jordbær. Hele gutten var full av jordbær og et stort smil.
  For et lyst, deilkat og utrolig nydelig rom denne spisestua var! Har ikke sett det rommet før her jeg, veldig gøy å se. Det ser så fint ut dette langbordet med den tøffe, røffe bordflaten i tre og nydelig dekket med fy-fy-pynt! Jeg var også litt "smågal" da gutta var små. De fikk olabukser og ola-caps da de var en måned, ikke noe søtt og dillete, men disse capsene som jeg yndet å sette bak fram og sidelengs, var nok ikke helt komfortable, men tøffe var gutta. Far i huset var helt oppgitt og tok dem av ved enhver anledning.
  Ha en strålende kveld!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Så fine bilder og fin blogg! Første gang eg besøker den, men her legg eg meg til som fylgjar :-)

  SvarSlett
 6. Hei på deg!!
  Gratulerer med 1-åringen! Så fantastisk fint pyntet! Liker veldig godt!
  Likte spiseplassen din! Tivolilampen passet så bra inn hos deg!!
  Jeg har en som ligner veldig med beige skjermer, men synes den blir så tam hos meg...
  Ha en fin dag!!
  Siri

  SvarSlett
 7. Gratulerer med 1-årsdagen til super søte salongspira deres:O)! Flott pyntet bord med pom poms, porselens asjetter og prikkeservietter:O). Og det bordet er jo helt nydelig! Jeg ønsker meg et lignende men mindre bord med slitt tre overflate:).Men enn så lenge så ser det ut til at maler det vi har inntil noe annet skulle dukke opp. Ha en fin dag:O) Klem fra Iren :O)

  SvarSlett
 8. Gratulerer til ettåringen! Her skal det om kort tid feires en toåring. Tenker hun sikkert forstår mer av hva som skjer i år enn i fjor :)
  Fine rom hos deg.

  Håper du og dine har hatt en fin påske!
  :)

  SvarSlett