søndag 30. juni 2013

Knallkoselig NIB- besøk!

På fredag hadde jeg skikkelig storfint besøk av Åshild (journalist) og Solveig (fotograf og stylist), to av de driftige damene bak Norske Interiørblogger
Det ble knipset bilder. Og enda litt flere bilder. Puter ble flyttet. Frem og tilbake. 
Praten gikk non stopp om alt fra interiør, psykologi og livsvalg til gulrotkake, amming og løvetann.
 - Og når man nå engang først er på tur til Skien er det selvsagt obliatorisk å ta turen innom selveste "Skrot-Tor". Verken Åshild eller Solveig var vanskelige å invitere med gitt!
Dårlige I-phone bilder til tross, dette må simpelt hen deles! Jeg drister meg til å påstå at Åshild gikk nærmest amokkkk i alt skrotet. Spesielt i blomsterpotteavdelingen (hvor mange rosa potteskjulere endte du opp med tilslutt, egentlig?) Og hvis noen skulle lure, det har kommet meg for øret at hennes husbond allerede har godkjent og velsignet den nokså dristige lampeskjermen... Vi venter spent på å se det endelige reslutatet på Prydelig-bloggen din, Åshild!
Solveig i sedvanlig positur bak kameraet. Utrolig hvor god den dama er til å se fine motiv og forevige de i en vildens fart.
Dagen ble avsluttet på en av de helt nye bruktbutikkene i området, "Remix Art" på Mæla gård. En helt F A N T A S T I S K bruktbutikk!
 Besøk gjerne Solveig og Norske Interiørblogger, for å se flere koselige (og ikke minst bedre) bilder fra dagen og bruktjakten vår. Endelig reportasje fra dagen og loppe-hjemmet mitt kommer vistnok i et nytt e-magasin "NIB-hjemme" som kommer ut til høsten. I´ ll let you know!

RIKTIG GOD SØNDAG TIL DEG! 

16 kommentarer:

 1. Heldige deg! Gleder meg til NIB hjemme, hold oss oppdatert !
  God søndag til deg !
  klem

  SvarSlett
 2. Så koselig! Ser ut som om dere har hatt det TOPP! Gleder meg til å se hjemmet ditt på trykk, husk å gi et pip når det skjer :-) Jeg holdt foresten på å sette pepsi maxen i halsen her, da jeg så den røde og blomstrende lampeskjermen ble jeg akutt forelsket og tenkte, YESSSS, akkurat en slik, det er EN SLIK jeg trenger for å bli lykkelig! Haha, jeg synes den var såååå fin!

  Soverommet deres under her er jo en drøm! Fantastisk fint, og lampene, sukk.... Litt av en forskjell fra før... Bra at det er dere som bor i det fine huset og tar vare på det :-)

  SvarSlett
 3. ...ja, også må jeg på den Remix Art da...du er Skien guiden dermed basta!

  SvarSlett
 4. Så utrulig gøy å få besøk av flotteste damene,dei virker så utrulig koselige og ikkje rart dei kom til din heim så nydelig som du har det:)
  Soverommet under var så nydelig,liker så godt fargene og møblene du setter isammen,er så nydeligt hos deg❤
  Den bruktbutikken såg knallkjekke ut,alltid spennende å gå på jakt i slike butikker!

  Tenk juli imorgen,det går fort:)
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Så gøy, gleder meg til fortsettelsen og resultatet;)
  Nattinatt, jobb i morra;)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Så gøy, gleder meg til fortsettelsen og resultatet;)
  Nattinatt, jobb i morra;)

  SvarSlett
 8. Ååå, så moro!!!
  nib-jentene er finfine damer :)

  SvarSlett
 9. Hihi!
  Jeg kan fortelle at det ble hele SEKS potteskjulere som står og pynter opp på trappa vår nå... :)
  Ble helt forelska i det fine huset ditt altså. Tusen takk for at vi fikk lov til å komme og for at vi fikk ta bilder - og ikke minst - takk for en fin prat om interiør og psykologi! Superspennende! lever lenge på dette :)
  Klem åshild

  SvarSlett
 10. Å hvor gøy! Du må si når det kommer på trykk!
  Jeg var superfornøyd med nibjentenes reportasje av hjemmet mitt i BoligDrøm denne måneden, de er så flinke! og hyggelige!!

  Fint soverommet ditt er! OG de lekre klærne på stativet. Hadde jeg hatt plass på rommet, kunne jeg tenkt meg et slikt stativ jeg også. Eller et fra HAY, kanskje. De er såå flotte;)

  Tusen hjertelig takk for den utrolig varme og fine kommentaren hos meg. Bildene dine er også fine. Gøy å leke seg med kameraet:)

  Ønsker deg en fortsatt fin sommer!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 11. Herlig herlig! Tenk at jeg er fra Skien og aldri har vært hos Skrot-Tor. Loppegenet mitt våknet ikke til liv før jeg hadde flyttet derfra. Og hver gang vi er på besøk hos familien, går tiden med til nettopp det - besøke familien. Men neste gang!

  SvarSlett
 12. Heisan Beate
  Så artig å se bilder og lese om besøket av fine Nib-damer! Gleder meg stort til reportasjen fra det herlige hjemmet ditt i nytt blad fra Nib-damene. Jeg har bare så vidt hilst på Åshild, og hadde Ann Helen og Solveig på besøk hos meg for lenge siden.
  Visste du ville synes det var kjekke gjester å ha i hus!
  Så utrolig morsomt at du tok dem med til Skrot-Tor (som jeg har besøkt) og det spennende Remix Art som jeg ikke kjenner til fra før. Det fristet virkelig med et besøk dit!
  Her sitter jeg i natten og blogger etter hauger med kaffe og er like lys våken som da jeg la meg. Jeg har ikke behov for all verdens søvn så i stedet for å ligge å vri meg står jeg opp i nattens mulm og mørke. Vi hadde kompis-kalas for 12 åringen vår nå i kveld og jeg har nok ikke helt landet fra det heller, veldig koselig og vellykket. Så har jeg også en halvsnorkende mann i seng, så jeg får trøtte meg ut litt med blogging, he,he.
  Glade julidager til deg, Beate!
  Klemmer fra Kaspara  SvarSlett
 13. Jeg har lest innlegget hos NIB og gjett om jeg fikk lyst til å besøke mister Tor! Jeg elsker "skrot" ;-) Fant meg en lekker liten butikk i Sandefjord der jeg for første gang traff min kjære røde stol, vil ha fler ;-)

  Moro å se flere bilder hos deg. God kveld.
  Klem fra Monica :)

  SvarSlett
 14. Hey!
  Det så koselig ut med besøk av Nib damene:) fine bilder!
  Takk for tips om Remix art... rart igrunn hva man har av bruktbutikker i nærområdet, men aldri har besøkt. Må definitivt dit en tur til helga:)og kanskje en liten tur bortom 'n Tor.

  Stikker bare innom bloggen din for å ønske deg god helg og fortsatt god ferie:) Nå kommer visst sola har jeg hørt, og det skal nyyytes!
  Solklem C

  SvarSlett
 15. Så spennende! Gleder meg til å se det på trykk:-)
  Så ut som dere hadde en trivelig dag:-)

  Takk for hyggelig hilsen!

  Klem

  SvarSlett
 16. Så spennende besøk da gitt! Sikker på at dere hadde den fineste dagen også!

  Tusen hjertelig takk for superfin kommentar på innlegget mitt! Jeg fikk rett og slett tårer i øynene... Så kjekt når en får slike fine tilbakemeldinger!! Helt enig med deg, det er utrolig mange fine blogger rundt omrkiring. Jeg elsker å lese blogger og titte inn til folk;)
  Jeg har tittet inn til deg flere ganger og liker bildene dine så godt! Elsker hvordan du kombinerer retro og får det til å se så vakkert ut!

  I like your style!

  -Sommer klem fra meg-

  SvarSlett