onsdag 7. august 2013

Er du en stuepike?

Norske Interiørblogger ber meg hente frem stuepiken i meg og vise frem koseplassen i stua i sin augustutfordring denne gangen.
Heldigvis (og forhåpentligvis) er det sommer i lufta i flere uker ennå! Stuepiken gleder seg likevel til å krype godt opp i gyngestolen når høstmørket kommer sigende. Tenne mengder med stearinlys. Skravle med Salongverten. Strikke noen rader på det evige sengeteppeprosjektet. Drikke lakriste og se svensk tv-drama!
Enn så lenge, - riktig god sommer folkens!

20 kommentarer:

 1. Sukk, du har det så utrolig fint! Et nydelig bidrag, som jeg er sikker på når frem til toppen :) Det ser så koselig ut hjemme hos deg og bildene er nydelige! Ønsker deg masse lykke til :)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Gyngestol og gyngesau :) SÅ koselig! I denne fin stua kan jeg tenke meg du får mange fine stunder utover høsten - men vi lar sommeren danse en stund til!

  ha en flott kveld og lykke til i utfordringen :)
  - Ingrid

  SvarSlett
 3. Jakter på en farge til stua, og synest veggfargen din så fin ut. Husker du hvilken farge du har?
  Trine

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, hei! Så koselig at du liker fargen på veggen! Fargen heter "letthet". Klart hvit, men ikke kritt-hvit, om du skjønner! Vi har har den nå i snart alle rom, og den er like fin i sommersol som mørke. Lykke til i jakten på den riktige hvitfargen. Hilsen fra Beate.

   Slett
 4. Herlig bilde :) Det ser virkelig ut som en koselig plass når høstmørket kommer :)
  Lykke til!
  Klem

  SvarSlett
 5. Jeg får liksom ikke hentet frem de riktige superlativene som raskt og plutselig renner meg i hu når jeg ser disse bildene- for de er bare altfor fine og altfor deilige å se på! Du har den fineste stua. Punktum. Basta. Og alt påståelig jeg kan komme på.

  Ha en herlig kveld Beate, her skal jeg prøve å lure med meg manne til å bli hekta på en serie på Netflix (ikke lett når nevnte mann ikke er sørlig glad i serier...)

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 6. Vakkert bidrag! Herlige farger! Lykke til i utfordringen:)

  SvarSlett
 7. For et fint bidrag!! :) ja, vi får håpe at sommeren varer litt til. :) den gyngestolen var foresten kjempestilig!! Lykke til i utfordringen! Klem

  SvarSlett
 8. Å, Beate, du er en kunstner. Jeg blir like fascinert og inspirert hver gang over innleggene dine. Tenker du når helt til topps denne gangen også, herlig!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, så glad du kan gjøre en skarva hobbyblogger med slike kommentarer som dette! Tusen, tusen takk! Gir masse inspirasjon og lyst til å dele kreative prosesser videre også. Takk til deg, og god torsdag! Klem fra Beate

   Slett
 9. Supersjarmerende stue, du har det så fint! Lykke til :-)

  SvarSlett
 10. Virkelig vakkert hos deg. Elsker møblene og fargene dine. Hilsen Grethe PS Sofaen er en ekte retro-sofa, laget for hånd av en møbelsnekker/ møbeltapetserer, og har fremdeles det originale trekket. Jeg kjøpte den for 1000 kr på RETO-låven i Spydeberg. Jeg elsker formen på den, for den er tidløs. Et litet barnebarn med klinete fingre vært på besøk, så jeg må prøve å få renset den, evt lage et trekk. Lykke til i konkurransen.

  SvarSlett
 11. Heisan Beate
  Jeg er sååå fascinert av stuen din, elsker de gamle vakre møblene og fargekombinasjonene. Masse lykke til i utfordringen!
  Her er vi akkurat kommet hjem fra to deilige uker i herlige Portugal, derfor har det vært lenge stille på bloggen. Varmluftspistolen har med andre ord hatt en velfortjent liten ferie etter herjingen tidligere i sommer. Vel, huset blir ikke malt denne sommeren. Vi har innsett at vi bare må fortsette med skrapingen som går seeeeent og tar myyyyyye tid og male neste sommer. Jeg tar det helt rolig og synes ikke det gjør noe om husets forside står der med bare trevegger i mange måneder. De vil ha gått av å lufte seg over tid og det kan bety at vi vil slippe problemet med linoljen som er brukt på huset i sine yngre dager med all luftingen av panelet.
  Spennende med barnehagestart, husker godt den tiden...
  Håper starten blir så grei som mulig!
  Har ikke glemt at jeg har ønsket deg velkommen til hvalfangerbyen sensommers. Når ungene starter på skolen igjen starter hverdagen opp igjen her.
  Mandag begynner far i huset på jobb igjen og da blir det tilnærmet litt mer normale dager da og for så vidt. Nå sjauer vi i kjelleren og tømmer den. Vi har prosjekt kjellerstue på gang også og har lovet ungene å ta fatt på den nå i høst. De drømmer om å sitte i den nyoppussede kjellerstuen på dagen julaften, se tv og hygge seg meg julestrømpen.
  Ha glade augustdager, Beate.. så snakkes vi!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 12. Som jeg digger stuen din! Synes alle de fine møblene kommer til sin rett, luftig og lett! Jeg må alltid bære litt skrot og stæsj ut i garasjen etter å ha vært innom deg, her kan det lett bli litt overmøblert skjønner du....Og det jeg egentlig vil er jo å ha det like enkelt og koselig som du har det :-)

  Lykke til i utfordringen og god torsdagskveld!

  SvarSlett
 13. Det er noe helt MAGISK med den stuen din altså. Vet jeg har sagt det før,
  blir helt målløs igjen;) Så vakkert, så vakkert;)

  Klemklem

  SvarSlett
 14. Å, du! Tusen takk for den fine kommentaren din! Og eg kunne jo (og har gjort det tidlegare) sagt det same om stova di! Så harmonisk og behageleg! Du har auge for det vakre...

  Puta mi er frå Soul of Himla, eg har kjøpt den på brun'o interiør. Eg er er veldig glad i dei putene og har faktisk både ei lys og ei mørk grå ;)

  Ønsker deg fine seinsommardagar og ei god helg.

  -klem

  SvarSlett
 15. Dette var et nydelig bidrag! Masse fint på bloggen din! Nydelig farge den grå på puffen og det lille bordet:) Mvh Lisbeth

  SvarSlett