fredag 4. oktober 2013

Hot tips til herlig og inspirerende interiørside!

Jeg er gått ordentlig lei de gamle loppestolene til spisestua vår om dagen. Husker jommen ikke hvor mange lag med farget maling de har nå etterhvert faktisk! Drømmen er kanskje en nostalgisk Fischelstol som dette?
Foto: Alvhem Mäkleri
Må simpelt hen bare benytte anledningen til å tipse dere om en herlig nettside, nemlig Alvhem Mäkleri og Interiør. Bildene i dette blogginnlegget er hentet derfra. Masse fantastisk inspirasjon å hente! 
Foto: Alvhem Mäkleri.
Foto: Alvhem Mäkleri
PSSST, rykter har forresten fortalt meg at det kommer et spennende innlegg fra heimen min på bloggen om noen ganske få dager (kanskje allerede i morgen) - så følg med! :-) 
RIKTIG GOD HELG, FOLKENS! 

5 kommentarer:

 1. Mye spennende inspirasjon her!
  Gleder meg til å se innlegg fra heimen i morgen! :)

  En god kveld til deg!

  Klem
  Ingrid

  SvarSlett
 2. Herlige inspirasjonsbilder :) Det blir spennende å se hvilket blogginnlegg du planlegger, og ikke minst hvilke stoler du velger til spisestuen :) God helg! Stor klem fra Lite hi

  SvarSlett
 3. Så masse herlig inspirasjon,elsker det øverste bildet,så fin tapet:)så spennende med et innlegg,gleder meg til å sjå og lese:)stilige stoler!!
  Ønsker deg ein fin lørdag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Har sett 4 slike stoler til salgs nettopp på finn. Ser ut som dei er kremfarga. Søk antikke møbler / sør-Trøndelag. 100 kr stolen! Fin mandag! Hege:)

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar på bloggen min :) Så fint at du ble inspirert!

  Alvhem er en av mine favoritter når det gjelder inspirasjon. Så utrolig mye lekkert der :) God helg!

  SvarSlett