fredag 21. februar 2014

Noen opplyste medbloggere der ute som kan hjelpe meg? Pleeease!

Jeg mener nemlig bestemt å ha sett en lampe lignende lampen nedenunder (Muuto E27), men med sokkel av SEMENT- materialet? 
(Foto hentet fra : nest.co.uk)

Ikke så ofte jeg bruker bloggen aktivt til å få hjelp på denne måten, men er overbevist om at noen av dere der ute er mer opplyste enn meg, hehe! Har lett og lett på nettet i timesvis, men finner verken bilde av lampen eller leverandør. Vurderer å ha den på det kommende badet vi skal pusse opp. Er det bare jeg som fabulerer kraftig her nå, eller eksisterer den faktisk?

ØNSKER DERE ALLE EN GOD OG OPPLYST HELG! :-)

10 kommentarer:

 1. NUD har sokkel-lamper med betongsokkel! Men de kommer jo en og en og må evt henges i gruppe for å fa effekten du viser over på bildet:)

  SvarSlett
 2. Tror du får de på ting.no

  Hilsen Elisa

  SvarSlett
 3. Denne butikken har bla:

  http://www.linneashage.no/?PageID=176&ItemID=9874 (Pæren kan evt byttes ut med en større)

  SvarSlett
 4. ...også får du dem på Lune Hjem. Det passer bra synes jeg :o)
  http://www.lunehjem.no/?PageID=36358&ItemID=17372

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du engasjerte deg i lampe-mysteriet mitt, Tina! Nå blir det lampe gitt! Både en og to, trur eg! God søndag til deg, min venn! Klemmer fra Beate

   Slett
 5. Fjeldborg har noe lignende også. De drømmer jeg om:) søk opp kjøkken og lampe hos henne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for svar, Anniken! Så supert at du tok deg tid til å svare. Fjeldborg er jo bare en helt fantastisk blogg, så den tar jeg gjerne en ekstra tur innom i dag! :-) God søndag til deg. Da blir det lampe her i gården du, både en og to trur eg :-) Klem fra Beate

   Slett
 6. Lykke til på jakten. Jeg husker i allefall at jeg har sett den for en tid siden. :) Jeg leter også land og strand etter en spesiell taklampe (som jeg fant I DAG!!).

  Ønsker deg en god helg.Klem Madelén

  PS:Tusen takk for en lang og flott kommentar inne hos meg. Det var artig å lese :D.

  SvarSlett
 7. Dei har eg sett mange plassar, men hugsar aldri kvar eg finn slike skattar;-) No har du jo fått god hjelp frå før så då kan eg og finne det att,hihi ;-)
  Har veldig lyst på, men veit ikkje kvar enda. :-)
  Fin kveld til deg:-)
  Klem klem

  SvarSlett