tirsdag 18. mars 2014

Flisefint - og en takk til Salongverten min!

Dere som titter innom meg fra tid til annen vet at vi er i fullt forberedelsesmodus til oppussing av bad om dagen. Jeg har lenge vært usikker på hva slags gulv vi skulle velge. Valget har stått mellom støpt betonggulv, mørke fliser, lyse fliser, blanke fliser, matte fliser, spraglete fliser, ensfargede fliser, - you name it! Ikke lett å velge i jungelen.
Valget falt likevel tilslutt på denne "gammelslitte", mønstrete og noe dristige(?) betongflisen, kalt "Betonepoque Clay Mud" fra Norfloor. Flisen kommer i mange varianter og mønster. Også i en lysere utgave enn denne.
Fikk lyst å vise dere noen inspirasjonsbilder fra Norfloor sine sider hvor de har brukt lignende flis i ulike kombinasjoner, enten på gulv eller vegg.


Slutten av dette innlegge må uten tvil vies til min kjære Salongvert av en husbond. Som nok en gang har latt sin interiørfrelste sjelefrend av en ivrig hustru, få ha det endelige ordet i laget når valget tilslutt skulle treffes. Takk for din ståltro på mine hormonelle og eksentriske valg om dagen. Lover å være like medgjørlig og føyelig den dagen du har sendt bestilling på den latterlig dyre Overfresen fra Festool (...eller hva det nå var igjen! :-)

6 kommentarer:

 1. Bra valg!! De er råfine!

  Tusen takk for flotte ord på blogg og insta ang bildene fra damepartajet :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så flotte , elsker betong !
  Blir sikkert rålekkert :)
  Ingrid

  SvarSlett
 3. Det blir helt sikkert kjempefint!!
  Vakre fliser!
  God onsdag :-)

  SvarSlett
 4. Wow, så utrolig flotte fliser! Gleder meg til å se resultatet:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Hei!
  Takk for en kjempe oppmuntrende kommentar på bloggen min! :-) Sånt gjør det verdt å blogge:-)
  Kjempe stilige fliser du har valgt! Hvilken pris ligger de på? Vi skal etterhvert til med å bygge et nytt bad i lofts-etasjen, så det er kjekt med litt inspirasjon:-)

  SvarSlett