onsdag 5. mars 2014

Hjemmebesøk hos Kjersti på Løkka´

Min venninne fra studietida på Blindern, Kjersti, er ei dame med stor sans for interiør og estetikk. Jeg har lenge beundret hennes blikk for komposisjon og detaljer. I disse dager er hun på flyttefot og jeg har vært så heldig å få lov til å dele noen bilder fra prospektet som nå ligger ute på Finn.no
Bildene er tatt av fotograf Anders Valde fra Luma Foto. Jeg har tatt meg den frihet å beskjære de noe. (Takk for lånet, Anders!). 
Ikke bare har Kjersti sansen for interiør, den dama kan jommen også SNEKRE. Se bare på denne funksjonelle og tidsriktige modulreolen hun har laget til gangen. Jeg er imponert!
(Underveisbilde, tatt av snekker´n sjøl).
Kan ikke si annet enn at jeg er regelrett gørrmisunnelig på denne Svanestolen, designet av Arne Jacobsen.
En lidenskap jeg deler med Kjersti er vår forkjærlighet for gamle Art Decolamper. Denne nydelige taklampen er handlet hos Jan Egil med lampebutikken Brocante i Stensberggate i Oslo.  Virkelig vel verdt et besøk for de som ennå ikke har vært der!
En av tingene jeg liker spesielt god med stilen til Kjersti er måten hun kombinerer gamle teakmøbler med mer moderne tekstiler og materialer.
Se bare på denne sjarmerende olapulten!
(Skulle gjerne tatt ett glass vin eller to på denne luftige terassen, men det er vel lite sannsynlig at vi får til akkurat dét med det aller første, Kjersti...).
Tilslutt må vi også ta med noen usensurerte bilder, tatt av huseieren selv, før fotografen gjorde sitt inntog og ribbet stua for det meste av unødvendig staffasje og vulgær veggpynt.
I dette hjemmet kunne jeg flyttet rett inn, kjenner jeg! Ikke hver dag man kan si nettopp det - og faktisk ha muligheten i praksis også! Fikk du blod på tann nå? Sjekk link til Finn øverst på siden!

9 kommentarer:

 1. Hei Beate
  Jeg flytter inn sammen med deg! Utrolig, delikat og luftig fin leilighet og såååå lekkert møblert! Ingen behov for styling-tjenste her nei. Tipper den blir solgt fort og lykke til med salget til venninne Kjersti!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei Beate !
  Så koselig at du tittet innom meg:)))
  Jeg husker så godt stuen din fra headeren......for jeg har nok vært innom deg før:)
  SÅ nydelig og herlig stil:)
  Flott hos din venninne og:)

  Du lurte på hva jeg hadde trykket på inne på innstillinger......ja....jeg har den første du skrev altså den med registrert bruker også open id :)
  Ikke vært NOE tull etter det:))))
  Lykke til og ha en flott dag!

  Klem Camilla .

  SvarSlett
 3. dette kan jo bli sånn dere interiør-jente-kollektiv, kan det ikke det da? :) jeg er med!

  SvarSlett
 4. Så fint! Kult. Retrokult! Kjenner at jeg trenger et kurs.
  ....og den lampebutikken hadde jeg aldri hørt om. Besøk påkrevet :o)

  SvarSlett
 5. Nydelig leilighet- så må jeg bare si at det var helt unødvendig å ta bort det fine teppet! Hadde nok ikke taklet en fotograf som skulle flyttet på ting hjemme hos meg;)

  SvarSlett
 6. For en latterlig perfekt leilighet!!

  SvarSlett
 7. For et herlig sted og for en fantastisk kjøkkenlampe spesielt! :)

  SvarSlett
 8. Her var det virkelig mange stilige interiør løsninger. Som du sier, her kunne man virkelig bare flytta rett inn!!
  Og disse bildene ga meg lyst til å snekre litt... sommeren kan ikke komme fort nok. Jeg vil snekre, male og fikse!! *rastløs*
  Klem Madelén

  SvarSlett
 9. For en flott leilighet! :) Den ser veldig stor og luftig ut til tross for få kvm!
  Morsomt å se inn til andre :) Vi er på boligjakt for tiden, men det er ikke ofte det blir lagt ut akkurat det vi ser etter på riktig plass ;)

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett