lørdag 1. mars 2014

Hot oppussing...!

Så var det dette med å ta vare på hverdagsmagien og kjærrrleiken da dere, - midt oppi alle nitidige og krevende oppussingsprosjekter!
Disse bildene er hentet fra oppussingen av det forrige huset vårt for noen år tilbake. Satser på at lekenheten, overskuddet og pasjonene er minst like tilstede når vi gyver løs på det enorme baderomsprosjektet vårt om et par måneders tid. 

RIKTIG GOD HELG TIL ALLE MINE TROFASTE OG KJÆRE FØLGERE!

16 kommentarer:

 1. Heeerlig! Så søte dere er da!

  God helg

  Klem

  SvarSlett
 2. Næmmen, så utrolig søtt a gitt!! Et sånnt oppussings øyeblikk har det ikke vært mange av i mitt hjem (det kan jeg skrive under på). Mannen min har gjerne en regel/ordtak som lyder "Hvis du vil pusse opp noe, så er det DU som skal pusse opp!!". Men det gjør det jo enda mer kjært når han blir med å svinger kosten.
  Ønsker deg en fin helg og fastelaven. Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 4. FANTASTISK fine bilder;) Søteste deg/dere... Ha en glad lørdag, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 5. Lykke til med baderomsoppussing! Herlige bilder :D

  Klem
  Ingrid

  SvarSlett
 6. Herlige bilder❤️

  SvarSlett
 7. Det beste hadde nok vært null oppussing for oss- hihi..tror noen par trives veldig godt med nonstop oppussing- mens det for andre betyr slutten for forholdet..heldigvis har jeg oppdaget en veldig flink snekker- så hvis drømmehuset kommer for salg til en ok pris skal jeg hyre han inn;)

  SvarSlett
 8. Sååå bra du fant frem til det rette bloggen min! Og takk for fine kommentarer. Elsker også kommoder av teak. Avhengig :-) HERLIG herlig innlegg hos deg. Elsker det første bildet. Med deg og din mann. Ble varm i hjertet at innlegget og bildene! Virker som et herlig forhold mellom dere. Denne stemningen skal jeg holde ved ut uken…og drømmer om å møte drømme mannen snart! Stor klem!

  SvarSlett
 9. Heisan Beate
  For noen herlige, fantastiske bilder! Må innrømme at det aldri har vært så leken og romantisk oppussing her i gården, som det bildene viser. Selv sinnasnekker Otto ville nok blitt varm i hjertet av disse oppussingsbildene.
  Så utrolig, utrolig koselig at du har lyst til å ta en fridag i april og kommer hit!!! Du er hjertelig velkommen. Finn et par forslag til dager du, så kan skal jeg sjekke ut kalenderen min. Så kan vi plotte inne en dag, så det blir noe av. Jeg hadde rent "glemt" du var gravid. Jeg har faktisk hatt gravid blogg-gjest før, nemlig skjønne Marispan og smilefjes-Marthe. Jeg var hennes personlige bærer da vi tok en bruktbutikkrunde og hun ble kjørt fem ganger hvinende rundt Hvalfangstmonumentet helt i min gamle sjømamannspappas ånd.
  Veldig koselig at du vil prioritere å komme til Kasparahuset og vie en fridag til det!!
  Ha en strålende dag! Håper formen din er fin!
  Klemmer fra Kaspara (mailadressen er; kaspregn@online.no)

  SvarSlett
 10. Så herlig;) vi har litt å lære skjønner jeg;) Har du en mail jeg kan nå deg på forresten?
  Klemklsm

  SvarSlett
 11. Det her var helt fantastiske bilder!! Elsker puppegræbben på første bildet, hipp hurra for kjærligheten som oser og hopper ut av skjermen på mac´n min:-D Jeg er en håpløs hverdagsromantiker og nekter å gi slipp på kos og nærhet, selv om jeg og mannen har hengt i hop i ti år. Etter taco´n i kveld måtte jeg legge meg litt oppå stakkaren (vi veier omtrent like mye, haha) og susse litt.

  Ha en nydelig kveld, vakre Beate! Måtte forresten vise mannen min disse bildene. Og snakke litt om hvor fin du er. Og hvor gode ord du legger igjen hos meg. Jeg blir glad. Sånn innerst inne i hjertet glad.

  Store smile og varme fra Marthe

  SvarSlett
 12. Måtte rett og slett legge igjen et smil til denne serien :)

  SvarSlett