torsdag 11. juni 2015

Orange kjøkken, gitt!

Jommen ble det farge på veggen! Likevel.
Etter mye fomling og tvil var det tilslutt en enkelt kommentar fra en trofast medblogger som gjorde susen: "livet er for kort til ikke å ha farger, Beate". Rett og slett. Selv for en tidvis fargefobiker.
Dessuten - når en nærmest daglig oppfordrer pasienter til å tre ut av komfortsonen, var det jommen på tide å utfordre egne grenser litt også. 
Noen få timers lettere nervøs date med fargekosten og FR1575, "Solsikke" fra Fargerike og VOILA! Nytt kjøkken.
Nærmere extreme makeover skal godt la seg gjøre her i huset om dagen i alle fall.
Og når sant skal sies er jeg skikkelig fornøyd! Så varmt og lunt det er blitt på kjøkkenet nå. En enorm visuell forandring av hele rommet igrunn.
Det ble desverre litt vanskelig å få gjengitt fargen riktig på disse bildene, synes jeg. Dessuten skifter den nyanse etter været har jeg funnet ut. Fra mystisk brunaktig i regnværet forleden til lun okergul i sommersola i dag. (Flere bilder av kjøkkenet før det ble malt finner du her).
Tusen takk til Ralfefarfarsparadis som gav meg det avgjørende sparket bak (en nydelig blogg verdt å sjekke ut). Takk også til tålmodige Jessica på den lokale malebutikken, som var udelt positiv og beroliget en noe usikker kunde om at dette kom til å bli jättebra förstås! :-)

8 kommentarer:

 1. Superfint <3 Hurra for farger og supert råd fra Ralfefarfarsparadis :)

  SvarSlett
 2. Så flott det ble!!! Og jeg liker at fargen forandrer seg med lyset- gjør det hele mer spennende og levende synes jeg;) Og jeg er skikkelig beæret over at du nevner meg- det ble en hyggelig start på dagen;) Håper du får ei riktig fin helg på ditt lune og innbydende kjøkken.

  SvarSlett
 3. Hei,

  Du har vunnet en give-away på bloggen min!
  Se innlegget her: http://miss-monday.blogspot.no/2015/06/vinnere-av-give-away.html

  Send adresse + hvilket print du ønsker til lenasin@yahoo.no, så sender jeg i posten så fort som mulig!

  God søndagskveld fra
  Lena // Mrs. Monday

  SvarSlett
 4. Så flott det ble, riktig så forfriskende! :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Herlig! Nå skinner sola på deg hver morgen når du tusler ut på kjøkkenet, uansett vær utenfor! :)
  Kos deg med det nye kjøkkenet ditt! Farger må vi ha!
  Kom inn på en møbelbutikk en dag. Alt var moderne og GRÅTT, grå vegger, grå sofaer, graå stoler, grå bord, grå skap, grå puter, grå tapeter. Jeg måtte bare komme meg ut!

  SvarSlett
 6. Jeg synes virkelig denne fargen satt prikken over i'en på kjøkkenet ditt. Nå ble det liksom helt eget og personlig, noe jeg er veldig stor fan av. Så her får du 2 tomler opp!!
  Her i huset går ting saktere enn ønsket... bokhyllen min er fremdeeeeles ikke ferdig. Men nå har jeg i allefall fått hylleplater i hus. Så i løpet av neste uke så håper jeg virkelig at mirakler skal skje ;).
  Ønsker deg en flott uke. Klem Madelén.

  SvarSlett
 7. nydelig, ble det.
  vakker farge og flott utforming og miks i kjøkkenet.
  flink du :)
  sommerklem fra Åpent^hus

  SvarSlett
 8. خطوات تنظيف مكيف السيارة

  قم بفك الفلتر (مرشح الهواء) من موضعه، ثم قم بتنظيفه بالهواء، ويمكن الوصول إلى مكانه بسهولة عبر دليل السيارة.
  يتراكم على الفلتر مع مرور الوقت الكثير من الأوساخ والأتربة والحشرات الميتة المحملة بالجراثيم، لذا من أجل إزالة آثار هذه الحشرات والجراثيم، قم بإحضار وعاء به كمية مناسبة من الديتول، ثم رش الديتول على الفلتر، وضعه بداخل الوعاء، وقم بتنظيفه.
  شركة تنظيف مكيفات بالدمام
  غسيل سيارات متنقل بالدمام
  شركة تنظيف مكيفات بالخبر

  SvarSlett