onsdag 7. november 2012

Snapshots fra en ønskeliste


Snart jul! Tid for å oppdatere ønskelista? Her er noen mer eller mindre realistiske ønsker på lista til denne frøkna :-) Butterflystol (Nordal),  Typographi (Arne Jacobsen), Speil i lærrem (Jaquet Adnet).

6 kommentarer:

 1. Da blir det dette her, pluss Beatle cab, noen kule vesker, shoppingtur til London, New York og Dubai, spa i Riga, Praha og Reykjavik, valp, en hel etasje med bare ting fra Skrot-Tor og Freetex, kjøkken, inngangsparti med garasje, nye vinduer, oval weekend i Toscana en gang i måneden fra mars til oktober 2013, 20 ulike teakmøbler, 13 lampeskjermer fra opplysningstiden og frem til nå, sofaputer fra ulike tidsepoker i ulike gusjefarger, fotografier fra Studio Tore som skal dekke hele bildevegger i brukte rammer fra Skrot-Tor, Freetex og Finn.no ......er det noe jeg kan ha glemt nå? Tar gjerne mot hjelp

  SvarSlett
 2. Hei Beate
  Tusen takk for koselig hilsen! Husker godt strømpen jeg sydde for deg, vi har jo makne du og jeg. Så artig at du har begynt å blogge! Jeg la meg til som følger for interiør og psykologi i skjønn forening tiltaler meg! Spennende!
  Synes ønskelisten din er fantastisk og liker alle tingene. Krusene med Arne Jacobsen-bokstavene står på min ønskeliste også.¨Hay-speilen er jeg også veldig svak for og søsteren min har den i interiørbutikken sin, slik at jeg stadig blir konfrontert med den.
  Ønsker deg en glad helg, Beate!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen, Kaspara! Så utrolig hyggelig hilsen fra deg på bloggen min! Nå ble jeg glad! :-) Spennende og veldig gøy med nyoppstartet blogg, men samtidig litt sårbart og skummelt på en gang. Da er det ekstra koselig med oppbackende hilsener som din. Tusen takk! Da blogges vi framover da, - rett og slett! Riktig god helg til deg også! Gladklem her fra salongen til deg! :-)

   Slett
 3. Fin ønskelist, det samme står på min.,
  Koppene fra Ferm living og Arne jakobsen er bare ELSK !
  Dette var en kjempefin blogg jeg fant. Liker bildene dine.
  La meg til som følger hos deg og gleder meg til å følge deg videre.
  Nå er det fredag og taco på menyen her i gården.
  Kos deg og nyt kvelden !

  SvarSlett
 4. Hei, Flisan! Tusen takk for veldig koselig hilsen på bloggen min. Jeg er fremdeles veldig fersk i bloggverden, har kun holdt på et par måneder. Veldig gøy, men samtidig litt skummelt! :-) En drøm som går litt i oppfyllelse kan du si. Derfor blir jeg jo VELDIG glad når noen kan like bildene og bloggen min. Tusen takk altså. Har vært inne og kikket på din blogg også. Veldig fin blogg, med masse fin pynt fra Kähler blant annet ser jeg - burde definitivt vært på ønskelista! Hehe... God helg til deg, - så blogges vi jommen! :-)

  SvarSlett