lørdag 29. desember 2012

Gammel dukkeseng ble fresh bokkasse.

På bruktbutikken kom jeg forleden over en gammel og godt brukt dukkeseng. Mon tro om den med litt fresh ny maling og noen påmonterte hjul kunne få en ny vår? 
 Hos kreative Anne med Hapelbloggen hadde jeg tidligere sett en lignende dukkeseng få nytt liv. (Hun har forresten en herlig blogg, - vel verdt et besøk!).
Salongverten gikk nok en gang løs på antikviteten med sag og imponerende iver. Den nye bokkassen ble deretter malt i pudderfargen "Nude" og tilslutt påmontert hjul fra Clas Ohlson.
At Salongvertinnen blir regelrett lykkelig av nyoppussede lopper er vel ikke akkurat noen nyhet. Skjønt, enda mer stas er det jo når gleden ser ut til å smitte over på dattera...
Duket for mange koselige lesestunder fremover! :-)

12 kommentarer:

 1. Så fiiin! Kjempe god ide!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Beate! Senga er fra Skrot Tor i Skien, - der har du sikkert vært en tur eller to allerede, hva? Mye kaos og skrot, men fine skatter innimellom, - som denne! Godt nytt år til deg!

   Slett
 2. Den ble kjempefin som bokholder med ny farge og hjul:) Og FOR ei herlig,lita tulle, hun har sånne kinn som mine hadde da de var små:) Åååååå, savner følelsen av å ta et digert "jafs" i babykinn;)Ha ei fortsatt fin romjul:)
  Trine:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig hilsen! Måtte le når jeg leste den livlige beskrivelsen din av "jafs" i babykinn. Så treffende! Her jafses det jevnt og trutt, hehe... Enkelte ganger til frøknas fortvilelse tror jeg, men stort sett er hun ei skikkelig jafsejente selv også. Godt nyttår til deg! Vi blogges!

   Slett
 3. Heisan Beate
  Herlig eksempel på hvordan en ting kan endre funksjon og få et nytt liv! Bok-kasse-sengen ble herlig i nude og med hjul. Jeg elsker hjul på ting, det er både tøft og praktisk. Hapel-Anne som er ei venninne av meg (men som jeg ble kjent med gjennom blogging faktisk) har så mange flotte ideer og Anne selv er bare helt herlig.
  Så god sjarmtrolljente du har, hun så rimelig fornøyd ut med husetes nyrenoverte bruktfunn. Glade dager til dere! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Stiiiliiig:))! Også for ei søt jente du har:)! Godt nyttår:)!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Iren! Riktig godt nytt år til deg også! Fått no´dreisen på speilreflekskameraet ennå eller? Lykke til! Klemklem.

   Slett
  2. Takk du:)! Njaa, jo, fått litt mer dreisen på kameraet men plutselig kommer jeg borti en eller annen knapp også skjønner jeg ikke bæret *ler*. Men tror jeg må lese meg opp litt så jeg skjønner hva alle knappene er;) Men jeg har vridd hodet får å lage et nytt utseende på bloggen min! Phuuu, for en prøvelse (jeg eier ikke tålmodighet ovenfor data og tekniske ting, særlig hvis den ikke vil "høre" *ler*) Men nå skal jeg ikke styre noe særlig mer med akkurat det kjenner jeg, hehe. Vi blogges! Klem tilbake:)

   Slett
 5. Hei du!

  Så fine de var :) Både bokkassa og jenta di! Hun ser ut til å være på samme alder med min minste prinsesse som straks er 9 mnd.
  Tusen takk for utrolig hyggelig kommentar på min blogg :) Og gratulerer som fersk blogger du også! Jada, vi er tøffe.. det var litt skummelt å publisere det første innlegget... ;) Men, nå er det bare gøy! Jeg følger deg videre og legger deg under mine favorittblogger. Klem fra Lene

  SvarSlett
 6. Herlige Bilder av den nye bokkassen og jenta di;);) Levendes bilder!

  SvarSlett
 7. Så flott en makeover - og definitivt en ny vår for den dukkesenga!! Heeerlig smil på jenta og - det kan man kalle suksess!!!

  SvarSlett