lørdag 22. desember 2012

Instaglimt fra JuleSalongen

Jeg må innrømme at det har blitt mye snapshots med mobilen om dagen, og mindre tid til å ta skikkelige bilder med fotoapparatet. Men, noen enkle glimt fra Instagram deler jeg gjerne!
Jeg kan avsløre at jeg bruker omtrent like lang tid på å gjøre rent til jul som å pakke inn pakker (sier sannsynligvis mer om nivået på vaskingen enn dillefaktoren på pakkefronten!). Vanligvis er også Salongverten svært så fornøyd med fruens pakkepyntemani, men i år fikk han fullstendig fnatt da fruen dristet seg til å spørre om hun også kunne få pakke inn sine egne gaver, for å få de til å matche resten av bunken... Resultat sa du? Forslag høylydt NEDSTEMT! I dette øyeblikk sitter han oppe og svetter over flokete hyssingstumper, klissete limtuber, krøllete gråpapir og rester av gullpapir... Eller leter etter tapen, som er HER nede! :-) Hi hi....
  Etter mange år med trang plass og knøttlite juletre har jeg i år ENDELIG fått meg en majestetisk og ruvende edelgran! Sånt må feires kan skjønne, så det var helt nødt til å bli "kuler av gull" i år. Skjønt, kjøpt på Fretex selvsagt (igjen ja, - ikke veldig overraskende tenker du vel nå). 10 kuler for den nette sum av kun 10 kroner! Kjøpte likegodt 100 stykker med en gang. Sorte, små og søte kuler fra Søstrene Grene. Sort sløyfebånd, - også fra Søstrene Grene.
Ellers kommer man vel ikke utenom pekkerkaker i jula. For å være helt ærlig har jeg aldri helt likt smaken, eller mangel på sådan, av de kjedelige kakene der. Men, oi oi, som de tar seg godt ut som julepynt. I år har de til og med fått blondekrage og juletekst. Med dette ønsker jeg alle lesere en RIKTIG GOD JULEFEIRING her fra Salongen.

14 kommentarer:

 1. Hei Beate
  Fantastisk fint med koffert fylt med pakker! Snart river jeg mine gamle klonodier av noen kofferter ned fra høye skap og gjør det samme! Jeg kjenner meg veldig godt igjen i fordeling av tid på innpakking/vasking. Jeg er helt der jeg også. Vaske kan man gjøre i januar sier alltid jeg. Hvorfor gjøre det i desember når det er så mye annet på programmet. Min gamle farmor Kaspara støvsugde aldri før gjestene kom men etter de hadde vært der. Hun sørget bare for at festbordet funklet og glitret med nypusset sølv, høye kandelabre og tyll. Hvem så gulvet da, sa hun alltid.
  Ønsker deg en glad julefeiring og fine romjulsdager!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, din gamle farmor Kaspara var nok en klok dame, - med god sans for de riktige prioriteringene i livet. Skal huske hennes høye kandelabre og tyll neste år når jeg frustrerer over årets (manglende) julevask :-) Takk for koselig hilsen forresten! Den kofferten har jeg hatt glede av i mange sammenhenger allerede.

   Slett
 2. Så fiiine pakker! Ser liksom for meg han som slåss med julepapiret! Hi, hi!

  Ønsker deg en god jul og et godt nytt år!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen, Beate! Hehe, - ja, det var nok litt av et syn der han bakset med julepapiret. Du skulle imidlertid sett det ferdige resultatet! Jeg ble virkelig I M P O N E R T ! Brukt papirkutteren for å få rette kanter hadde han også gjørt til og med. Så fikk det heller være at tida gikk og julevasken ble nedprioritert. Håper du har hatt en flott jul! God romjul til deg. Klem!

   Slett
 3. Svar
  1. Tusen takk, Stine! Julestemning ble det jommen i år gitt! Så deilig å (endelig) ha stor plass og kunne spre julepynten utover, etter å ha bodd trangt i alle år. Ser forøvrig virkelig julepyntet og flott ut hjemme hos dere også. Gleder meg alltid når du kommer med nytt innlegg på bloggen din! Også så deilig å kunne sette seg ned i ro og mak og bli inspirert. Gode romjulsdager til deg og dine. Klem fra beate

   Slett
 4. you got nice blog! i whis you a merry christmas!

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you very much! Have just been looking at your blog as welll! Love the mood in the old postcards. Wish you some nice christmas days and a happy new year in av few days! :-)

   Slett
 5. Du er festlig altså! Nå satt jeg og lo høyt her for meg selv! Så morsomt at du FAKTISK fikk mannen din til å sitte og klistre gavene dine inn med matchende papir, hoho!! Fine gaver du har pakket inn så full forståelse for at du også ville ha matchende *hihi* Goood jul til deg! Klem fra Iren!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine koselige hilsener og tilbakemeldiger, Iren! Pakkene til mannen ble faktisk overraskende fine, hehe! :-)
   Gode romjulsdager til deg!

   Slett
 6. Hei igjen Beate
  Tusen takk for verdens søteste hilsen og ord! De inspirerer skal du vite!!
  Her bare slapper vi av i dag og mine tre menn har fått sin fotballdose. Der er Boxing Day i England og alle fotball-lag spiller.Jeg titter litt i blant for så å rumle rundt, planlegge nye sy-prosjekter, lese og pimpe god kaffe.'
  Glade romjulsdager til deg!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 7. Hei på deg:)!

  jo takk, det var virkelig en stooor glede å få speilrefleks kamera. Jeg har kun brukt et temmelig dårlig kompakt kamera hittil på bloggen men et sted må man jo starte:). Jeg linket til blogginnlegget ditt om den lufttørkede leiren du lagde stjerner av. Håper det er ok for deg med litt reklame til bloggen din:)? Jeg lot meg inspirere av deg og laget en del snøkrystaller og andre pepperkakefigurer av lufttørket leire ser du. Har det som julepynt og brukt det på noen små gaver her og der:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen, Iren! Næmen, så koselig da! Selvsagt helt i orden at du linket til innlegget, - også så koselig at du ble inspirert og gikk til verks med leiren selv. Snøkrystallene dine ble jo nydelige! :-)

   Slett
 8. også så fint at innpakningen til mannen din ble fine de òg;) (det kunne jeg faktisk også finni på og spørt min mann om òg. Han hadde nok gjort det han òg snill og god som han er (men kanskje med et oppgitt blikk eller et oppgitt dypt sukk, hihi;)

  SvarSlett