torsdag 10. januar 2013

La det bli lys! Og det ble det...

I dag må det rett og slett bli et aldri så lite glimt fra salongbordet igjen. Lysestaken, designet av Paul Loebach, er nemlig endelig i hus! Den har stått på ønskelista i lange tider. Gleden var derfor ekstra stor da salongverten til jul gikk til innkjøp av ikke bare én, men to - for sikkerhets skyld...

Lysestaken kommer i flere fargenyanser. Jeg falt spesielt for den kobberlakkerte utgaven.

Retroinspirert glassvase fra den lokale Fretexbutikken med tørkede (les: frosne) blomster fra hagen.
Med dette ønsker jeg dere alle et RIKTIG GODT OG DYNAMISK NYTT ÅR!

18 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusen takk, navnsøster! Jeg er jo en loppefrøken av dimensjoner, så sjelden jeg handler helt nye pyntegjenstander faktisk. Denne lysestaken har det imidlertid aldri vært noe tvil om! Enkelte skatter er så vakre for øyet at man rett og slett blir glad av de! God søndag til deg! Klem.

   Slett
 2. liker vrien på den der lysestaken altså:)! Morsomt og stilig:)) Grattis med den da du:))

  SvarSlett
 3. Så fine bilder av fine ting. Gleder meg til å kikke gjennom bloggen din!!!! Tusen takk for hyggelig melding på min blogg, stikker snart innom deg igjen!!!! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Nydelig lysestake og julegave! Mari

  SvarSlett
 5. Hei og god formiddag på en herlig fredag, Beate!
  Utrolig sjarmfull, morsom og lekker lysestake! Jeg liker det litt skjeve og rare som ikke er helt strømlinjeformet også er jeg jo hardt angrepet av kobber-mani for tiden, så denne går rett hjem hos meg.
  Tingene på teakbrettet kledde hverandre og ble liksom et fint lite stilleben.
  Herlig med fredag, beste dagen i uka!
  Glad helg til deg og dine!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Såå kul lyse stake !! Tøffe bilder !
  God helg !!

  SvarSlett
 7. Åååå for en morsom lysestake. Vil tro den blir en liten snakkis når du får gjester. Den gjorde seg absolutt sammen med Hadeland vasen din.
  Mona

  SvarSlett
 8. Liker lysestaken og de fine Krystall/ glassvasene vi finner i ALLE bruktbutikker er vanskelig å unngå å kjøpe:) Har plukka en del frysetørra blomster jeg også, men ikke i hagen:) Har ikke blomster i hagen vi;)
  ha ei fin uke:)
  Søndagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 9. Hei!
  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, og vet du hva, jeg var innom bloggen din her forleden dag, men så ropte en av ungene, og så mistet jeg tråden....du vet, så for et sammentreff! Men nå legger jeg meg til som følger så finner jeg deg fort igjen.
  Herlig blogg med masse inspirasjon, akkurat som jeg liker.
  Ha en fin dag videre, og fin uke.
  Klem fra Sølvi :-)

  PS Den lysestaken...åhhh så fin!

  SvarSlett
 10. Hei og god kveld,Beate
  Takk for koselig hilsen og JA, jeg elsker å leke! Jeg tror jeg alltid vil ha en barnlig side i meg om jeg så blir 100 år, kanskje derfor jeg også synes det er så forfriskende og gøy med ungdommer blant annet og barn.
  Ha en knakende fin kveld i kulda, Beate!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 11. Herlige bilder! Rå lysestake
  klem Hege x

  SvarSlett
 12. Det er så fint med kobber og røkfarger. Og lampen under var nydelig. Inspirert.

  SvarSlett
 13. Hei og hå:)! Ja, jeg har vært på "kåre`s" (har skjønt at det er det det blir kalt *hihi*:) Har aldri hørt eller sett den cafèen før jeg kom inn døra der. Men nå skjønner jeg at cafèen er kjent blant flere bloggere og det var jo litt morro:) Jeg har alltid tatt bilder når jeg er på nye steder, men da med mitt lille og stille komptaktkamera. Denne gangen merket jeg at jeg gjerne skulle hatt en lydløs blitz. Følte meg jo som en journalist på cafèbesøk liksom*haha*. Men veldig hyggelig cafèvert som lot meg knipse i vei. Du får ta deg en tur dit når anledningen byr seg:) Veldig familievennlig. Barna kan få brødskive med pålegg på, veldig greit:)

  SvarSlett
 14. Riktigt rolig ljusstake och en fin blogg också;)

  SvarSlett
 15. Hei på deg,
  og takk for fine ord inne hos meg;) Første gang jeg har sett en blogg med samme mal, kuli;)

  Jeg har fått kost meg her inne en stund i dag mens barna leker ivrig sammen, enn så lenge;)

  Du og du for en koselig blogg du har, og wow så flink du er med interiør,bilder, ORD/TEKST og for noen flotte bruktfunn du finner. Ble rett og slett helt forelsket i den fine tv-benken du har pusset opp. Deg vil jeg gjerne følge videre;) Jeg er litt ny i bloggverden jeg også, og kjenner allerede at det kan ta litt vel mye tid til tider. Men elsker det, og prøver å ikke legge lista så høyt både ift hva man blogger om, tar bilder av og skriver om. Og ikke minst skulle jeg ha kommentert mer på de fine,kreative blogger der ute;)

  Ha en herlig søndag!

  -malla-

  SvarSlett
 16. Åh, denne står definitivt langt oppe på ønskelista mi også!
  Så lekker!
  Koselig å lese bloggen din, en fryd for øyet!
  Ha en fin uke og strålende vår Beate!

  Klem Berit

  SvarSlett