søndag 16. juni 2013

Nyfresh dukkestol

På den årlige "Bakkendagen" var jeg i år så heldig å få rasket til meg denne vakre lille dukkestolen til den nette sum av 60 kroner! 
En av mine kjære, gode naboer (Jadda, Ida, - jeg refererer til deg), ristet nokså oppgitt på hodet og lo godt av min entusiasme over den falleferdige stakkars lille stolen.
Men Ida, den som ler sist ler best.... Etter et par strøk med gråmaling fikk stolen virkelig et nytt liv spør du meg. Eller hur?
Teakkommoden er forøvrig et tidligere bruktfunn jeg gjorde hos den lokale skrothandleren "Skrot-Tor". Den har fått seg et strøk hvitmaling og blitt litt mer fresh den også.
Med dette ønsker jeg alle mine kjære lesere en flott søndagskveld og en god ny kommende uke. Her går vi inn aller i siste arbeidsuke før utrolige 5 ukers sammenhengende ferie i år! Masse tid til nye oppussingsprosjekter altså! Juhu! :-)

10 kommentarer:

 1. Hei Beate!
  Som vanlig veldig koselig å titte innom bloggen din. Massevis av inspirasjon.... selv ble jeg veldig gira på å lage en sofa på hjul til tv stua vår etter å ha sett din :)
  Ellers takk for psykologi innlegg, som var veldig bra. Pleier å lese innleggene til mannen din i TA. Bra med sånt stoff i lokalavisa:))
  5 ukers ferie a gitt! Da får du kose deg og ha en riktig god sommer :)

  Ferieklem fra Celine (som fortsatt har noen få uker igjen på jobb...)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen, Celine! Så koselig å høre fra deg, min trofaste leser! Har tenkt på deg de siste dagene, kom nemlig på at det mintgrønne lille teppet på rommet til Salongspira som du lurte på en gang, svarte jeg deg feil på... Tipset deg om at Rice hadde lignende. Det var FEIL. Det er HouseDoctor som har tepper i samme stil! Der finner du trolig et som ligner på mitt! (Tror at "Hos Lise", barnebutikken rett ovenfor Down Town fører det merket der. God jobb til deg videre, og sommerferie når det måtte komme. Hilsen i fleng fra Beate

   Slett
 2. den ble fin, vettu :)

  fin søndagskveld til deg også

  klem fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 3. Hei på deg! :)

  Såå nydelig dukkestolen ble! Veldig kult at du ikke har malt skuffene i kommoden. Hurra for herlig innlegg med massevis av sjarm :)

  Håper du også får en deilig søndagskveld.
  Stor klem fra Lite hi

  SvarSlett
 4. nydelig stol og herlig kommode. Hilsen Grethe

  SvarSlett
 5. Så nydelig stol og jammen blei den fin når du fekk malt den:)
  Herlig når ein finner slike søte ting❤

  Ønsker deg ei fin ny veke:) klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Så nydelig liten stol! Jeg hadde nok også rasket den med meg!! Ble kjempeflott i grått!! Trodde den var litt større først, helt til jeg så neste bilde på toppen av den lille kommoden. Fin den andre lille stolen også:-)
  Så herlig med ferie, er så enig! Mannen min og jeg er lærere begge to, det er helt topp å ha så mye fri sammen om sommeren:-) I år har vi noen lange "må gjøre" lister, men satser på sol og strandliv også!
  Kjempefine bilder!
  Ha en fin kveld:-)
  Siri

  SvarSlett
 7. Hei Beate
  Den dukkestolen er helskjønn! Og jeg husker godt kommoden som du var litt usikker på om skulle forbli slik eller ei. Jeg synes den er fin slik den er nå.
  Om jeg har late dager??? He,he, nei absolutt ikke. Jeg holder på å slipe ned en av ytterveggene med varmluftspistol. flyr på skoleavslutninger og fotballavslutninger og kamper og venter innrykk av noen som skal fotografere huset fra ende til annen, men det er litt hemmelighesstemplet.
  Så jeg rydder, vasker , rydder, vasker,maler et møbel i ny og ne så det skal bli bittelitt finere hist og pist.
  Så artig at Nib-damene kommer! Jeg kan forsikre deg om at de er verdens hyggeligste, jordnære og ujålete herlige damer med humor og smil.
  Det er bare å glede seg!!!
  Ha fine dager!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 8. Kjempe søt stol! Er ikke det minste rart med stor entusiasme over det funnet nei, hehe ;)
  Ha fått noen er-du-spik-spenna-gal-blikk opp igjennom loppisfunnene jeg også, det er bare å riste de av seg! Som du sier den som ler sist.. :)
  Ha en herlig dag!
  Klem

  SvarSlett
 9. HEi hei! Nydelig stol ble det jo!! Den minnet meg om noen stoler mine søskenbarn hadde da jeg var liten, og jeg ønsket meg alltid likedan!! hihi... Ønsker deg en flott ferie, selv skal jeg jobbe 4 uker til... NYYYT! klemmer, Edel

  SvarSlett