torsdag 27. juni 2013

Sniktitt på soverommet

I dag inviterer jeg inn til en sniktitt på hovedsoverommet...
Jeg simpelt hen E L S K E R soverommet vårt. Falt pladask for det på visning. Lyst, luftig i 2 etg med en liten koselig luftebalkong for sene kvelder. 
Veggene er malt i hvit A-base men gulvet gjenstår foreløpig. Salongverten klør allerede skikkelig godt i fingrene etter å få brukt alle plankebordene på gjesterommet, eller hva? ;-)
Nytt henge-klesstativ fra IKEA, - til den nette sum av hele 79 kroner.
Alle lampene på soverommet er egenhendig levert og montert av Jan  Egil med den fantastiske butikken Brocante i Oslo (Stensberggt 19). Virkelig vel verdt et besøk! Maken til fenomenal sørvis og kyndig kunnskap om lamper skal en lete lenge etter!
For interesserte: Han er også å finne på Instagram under "Butikkbrocante".
Istedenfor skyvedørsgarderobe har vi valgt et lett forheng av bomull (en enorm takk mamma, for sirlig skreddersøm, fleksibilitet og stor tålmodighet!).
Så, til slutt; klarer simpelt hen ikke la være å slenge med et bilde av hvordan rommet så ut på visning, før vi kjøpte huset...
God dag folkens! 

16 kommentarer:

 1. For et lekkert soverom! Lyst og luftig :)
  Vi har også et stort soverom med luftebalkong. Tapetet var ganske nytt da vi kjøpte huset, men jeg hater det!
  Mye annet som må gjøres først, men det er viktig å trives på soverommet, da sover man bedre.

  SvarSlett
 2. Heisan Beate
  Nydelig, delikat soverom og tenk en liten altan også! En altan fra soverommet er fantastisk synes jeg også liker jeg soverom uten noe særlig farge-spetakkel. Jeg vil ha ro for blikket på soverommet. Det og de to badene hjemme hos oss er veldig fargeløse og det er akkurat slik jeg liker det.
  For en utrolig forandring soverommet deres har gjennomgått og jeg må jo si at jeg jeg liker endringen veldig godt. Så godt dere så mulighetene!
  Liker veldig godt lampene også, passer nydelig til en eldre villa.
  Du må gjerne komme på besøk sammen med Anne om den travle damen finne tid og rom. Hun og jeg skal også på visitt til en felles venninne i Oslo sensommer antageligvis.
  Det er lenge siden jeg tenkte på Anne som en blogg-venninne. Hun er liksom venninna i nabobyen, punktum!
  Vi har treffer hverandre jevnlig, og det er alltid koselig.
  Nå skal jeg ut på veggen og skrape og bruke varmluftspistolen igjen. Far i huset skal male muren i utestua og gutta er på fotballtrening. Det blir sen middag i utestua.
  Ha en strålende dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Nydelig soverom, nå ble jeg skikkelig inspirert til å gå i gang med eget soverom. Har liksom blitt det rommet som er sist på lista hele tiden. Nå skal jeg ta meg i nakken ;) Er det rullegardin du har på vinduet/døra? Og hva har du brukt til oppheng av forhenget? Gardinskinner?
  Mange hilsner fra AnneC.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Anne! Håper du finner dette svaret, selv om jeg har vært litt treg til å svare deg. Har du blogg selv? Fant deg ikke når jeg trykket på linken til navnet ditt i såfall. Så hygelig at du liker soverommet mitt! Nå ble jeg glad. Og du har helt rett, det er rullegardin på vinduet/ døra og gardinskinner vi har brukt til å henge opp forhenget med. Lykke til med ditt eget soveromsprosjekt. ingen ting er jo bedre enn når vi kan inspirere hverandre. God helg og videre sommer til deg. Klem fra Beate

   Slett
 4. Utrolig lekkert soverom!!:)
  Veldig stor forskjell fra det siste bildet:)
  Likte godt lampa. Den passet så fint inn. Balkongen er jo bare suveren!!
  Har alltid drømt om en liten balkong utenfor soverommet!:)
  En fin kveld til deg:)
  Klem Reidunn

  SvarSlett
 5. Fantastisk soverom - der kunne jeg ha sovet og sovet i det uendelige. For en touch, smak, estetikk, peil og stil salongvertinnen har. Blir veldig inspirert og glad :-) Klem fra en psykolog i Grenland.

  SvarSlett
 6. Dere har et vakkert hjem, Beate! Så rent og delikat. Lampene er kjempefine! Jeg må sjekke ut denne Brocante-butikken. Lykke til med besøket ditt i morgen, det blir spennende å se :)! Og: Jeg svinger alltid gjerne innom Kaspara, så ikke utenkelig at vi møtes der, nei, hihi! Det hadde vært veldig hyggelig! God natt, og god sommer så lenge. Klem fra Anne.

  SvarSlett
 7. Hei på deg Beate;)
  Du og du for et lyst, delikat og innbydende soverom;) Også så digg med balkong, lekkert smekkert. Kjempe lurt med gardin foran skapet, og wow for noen fine lamper.
  Jepp, JE har så farlig mange fine lamper, og det er jo litt vel skummelt for oss som har lampedilla;) Så gøy med felles bekjentskap, han er en god kompis av tanta mi.

  Så kult med besøk av NIB -jentene, de eller jeg har jo kun møtt Solveig, men de er så superkoselige. Spennende å se mer fra ditt lekre hjem, jeg venter i spenning på hav som skjer;)
  Når det gjelder meg og på trykk så skulle det komme rom 1 2 3 i en av sommer månedene.
  Mer vet jeg ikke, spennende det også. Men er litt lenge siden så har liksom glemt det litt.

  Nope, jeg var heller ikke med på BLOGGBLISS til Køben, er jo selv rimelig ny i "gamet"hihi! Også hadde vi bestemt oss for denne jenteturen før den tid, så derfor ble jeg ikke med. Men enig med deg, disse bloggmenneskene virker bare så koselig.
  Så har veldig lyst til å bli med på noe etter hvert, men den tida raser avgårde.

  Håper denne du har hatt en flott dag, og nyyt og kos deg lang ferie;)
  Jeg teller ned ukene, og er sef litt misunnelig på mannen som er lærer, akkurat nå;)

  Kelmklem

  SvarSlett
 8. For et harmonisk soverom dere har! :) Kjempefint!

  Stor klem fra Lite hi

  SvarSlett
 9. Det rommet hadde jeg forelsket meg i og! Nydelige gamle vinduer, masse plass, og luftebalkongen som bonus.. : )
  Du er god på å bevare husets sjel når du innreder, det er så viktig å ta hensyn til husets opprinnelige stil! ..kjenner at jeg gleder meg veldig til å se resultatet av besøket du hadde i dag : ) Håper det kommer på trykk veldig snart!

  Også må jeg takke deg for den nydelige kommentaren du la igjen hos meg, den gjorde meg varm og glad langt inne
  i hjertet. T A K K !

  Håper kvelden er fin, og at du slapper av etter hektiske dager!
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 10. Deilig soverom - og så nydelige lamper! Er de gamle, eller bare veldig gode stil-kopier? Fikk nesten lyst på sånne, vi må da kunne komme unna med de sengelampene selv i vårt lille arbeiderklasse-hus? Eller?

  Likte dette - og gleder meg til vi får nytt, eget rom (uten barn...) en gang i høst eller vinter.

  SvarSlett
 11. For et nydelig, lyst og lett soverom! Elsker før/etter-bilder, og her var det jommen forskjell!!

  SvarSlett
 12. Herlig rom. Jeg sluker alle soveromsideer for tida. Nærmer seg oppussing her:)

  SvarSlett
 13. Hei gode deg, takk for de godeste ordene inne hos meg på insta...send meg mail adressen din på mail til meg da...må liksom svare deg litt sånn på "ordentelig" vettu...from "one therapist...to another therapist"...;) herre gemmini...livet asså, det byr på mye rart. Men Skrot Tor tur er den beste medisin jeg kan tenke meg...ha en fin søndag videre, klemmer fra Wilhelmine.
  Min mail er: ni-ma-as@online.no

  SvarSlett
 14. Blir heilt misunneleg på dette perfekte soverommet, skikkeleg drømmesoverom! Og så flotte vinduer og deilig med balkong! Er det noko eg ikkje er fornøgd med her i huset er det dei små soveromma... Ha ein deilig sommar vidare og tusen takk for koseleg helsing på bloggen min. Slikt blir eg glad av:-) Klem frå mari

  SvarSlett
 15. Fantastisk fint og unikt soverom:)
  Elsker lampene dine og det fine kjolestativet:)
  Herlig lys i rommet også.

  Tusen hjertelig takk for veldig fine ord inne hos meg:)

  Ha en flott ny uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett