tirsdag 26. november 2013

Bruktkupp - igjen gitt!

Heldige meg! Det er lov å ha flaks. Skikkelig flaks! Forleden kom jeg over denne fantastiske Vienna-kafestolen på den lokale bruktbutikken. Til den nette sum av hele 100 kroner!
 Stolen ble opprinnelig designet av Michael Thonet i 1859 og er særpreget av treverk som varmes opp og bues i fasong. Navnet på denne utgaven heter "Chair no.14"." I senere tid er den kommet i mange og ulike varianter. 
 Er ikke fargenyansen og fasongen utrolig nydelig? Så får det heller være at den er blitt nokså vinglete og skjør med årenes løp... 
Kilde: lastet ned her fra Phaidon Club.

Da gjenstår det vel bare å jakte videre på flere skjønne eksemplar av samme art. Lov å vinne i lotto et par ganger etter hverandre, er det ikke?
Kilde: lastet ned her fra Wikimedia.org.
Avslutningsvis må jeg bare få fortelle at loppesalongen min ble portrettert hos kreative "Open house blog" her forleden. Utrolig koselig! De av dere som har lyst å lese reportasjen i sin helhet kan trykke dere inn her.

God kveld, folkens! 

5 kommentarer:

 1. Lykke på jord! Også sklei den jo rett inn hos deg og da! Herlig!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med kjempefin stol :) den glei rett inn i resten av interiøret ditt!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med kjempefin stol:))
  Den passa heilt inn hos deg!
  Nyt kvelden!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Hei Beate
  Grattis med flott loppekupp! Hva er vel mer morsomt enn det? Stolen tok seg fantastisk godt ut hos dere. Det er som den skulle stått der alltid. Nydelige bilder! Får lyst til å hoppe rett inn i bildet og prøvesitte den, hi,hi.
  Herlige sorthvite bilder også! Blir så glad når jeg ser det er liv og røre på blogger jeg er glad i . Hiver jo ut mange bilder selv på insta, men jammen meg er det knakende kjekt med et godt blogginnlegg med store gode bilder og litt mer tekst også!
  Fine dager til deg, Beate! Klem fra Kaspara

  SvarSlett