mandag 23. februar 2015

Dexter in tha´ house!

Noen av dere har med rette etterspurt hvordan det går med kjøkkenprosjektet vårt. Og til det er det kun en ting å si - her jobbes det intenst om dagen! Eller rettere sagt om natten. I form av mer eller mindre tvilsomme metoder…
Fruen synes nemlig bestemt å ha observert salongverten sent i går kveld og utover de grytidlige morgentimer. I nærmest komatøs og grensepsykotisk tilstand, vaklende oppunder taket, på en sjanglete gardintrapp, med en dryppende rulle i den ene hånda og et svidd pizzastykke i den andre. 
En god venninne av meg mente derimot bestemt at det er Dexter, som nå har rigget seg til på det nye kjøkkenet vårt (for de av dere som kjenner til hans "arbeidsmetoder").
Jeg antar at det gjenstår å se når dagslyset kommer, hvorvidt taket er blitt enda hvitere - eller om det nå er ispedd... ehh… naturlige sjatteringer fra den mer rødlige delen av fargeskalaen. For å si det med interiørtermer, mener jeg. 
Henger du med videre kan jeg love at løsningen og flere oppdaterte bilder vil komme ila noen få ukers tid. 
HAVE A BLOODY GOOD DAY, FOLKS!

3 kommentarer:

 1. Skjønner oppussing er blodig alvor;) Gleder meg til å se mer fra kjøkkenet;)

  SvarSlett
 2. Hihi, jeg liker humoren din!

  så utrolig kult kjøkkeninnredning dere har valgt, og smeg-kjøleskapet setter prikken over i-en :D Vi tenkte å kjøpe et selv da vi pusset opp kjøkkenet men det ble for bredt :/ Kanskje en annen gang...

  Lykke, lykke til med resten av oppussingen! Og lykke til på jakten etter flere flotte vaser ;) Herlige deg!


  Smil fra Lite hi

  SvarSlett
 3. الديكورات المنزليّة يعتبرُ الديكور من الفنون التي تُعنى بتزيين المنشآت من الداخل، حيث يشملُ ذلك اختيار قطع الأثاث وأماكن وضعها، بالإضافة إلى لون الجدران، وبلاط الأرضيّات، واللوحات والرسومات على الحائط وغيرها، ويمكن شراء الديكورات من المحلّات المخصصة، أو استغلال بعض الموادّ المتوفّرة في المنزل وتحويلها إلى قطعٍ جميلة وجذّابة، وسنتعرّف في هذا المقال على طريقة صناعة ديكورات بسيطة في المنزل.
  شركة تركيب اثاث ايكيا بالرياض
  تركيب غرف نوم بالرياض
  تفصيل طاولات خشب بالرياض

  SvarSlett