fredag 24. april 2015

Ommøblering i salongen

Et lite glimt av loppestua - badende i sollys for anledningen. Åh, som jeg elsker at dagne er blitt lengre og lysere! Jeg har aldri vært noe vintermenneske og får vel igrunn bekreftet det samme år etter år, uansett hvor hardt jeg prøver i vintermånedene.
Min handlekraftige mamma fikk oss forøvrig til å flytte fullstendig rundt på sofa og møbler forrige helg. Forandring fryder - selv om møblene er som veteraner å regne og lite er nytt i interiøret forøvrig.
Vi føler likevel at vi har fått en "ny stue" med tydeligere definerte soner enn tidligere.
 Inspirert av min 10 måneder gamle (og aktive) sønn får parolen bli at nitidig flytting av møbler og pyntegjenstander kan gi utilsiktet mye lek, vitalitet og trivsel.

Med dette lille glimtet fra Salongen om dagen, ønsker alle dere som titter innom en inderlig god helg! 

7 kommentarer:

 1. hola!
  jeg flytter inn når som helst!! diggbart!

  god helg

  kleeem

  SvarSlett
 2. HeI!
  Fantastisk flott hus, god smak og fine bilder!!!
  Har noen spørsmål jeg håper det er greit å stille:
  Hvor er kjøkkenet deres fra? Hva er fargekoden på det grå gulvet der den orange stole står og hvor er søppelkassen ved siden av stolen å få kjøpt?:)
  God helg!
  Jannicke:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Jannicke - og beklager tregt svar! Håper du finner dette! Var innom din profil på bloggen din, for å svare der, men fikk det ikke til. Her kommer i alle fall svarene på spørsmålene dine: Kjøkkenet er fra KVIK (Mano type), fargen på gulvet heter Tåkedis og søppelkassa (du tenker på den i teak, hva?) ved siden av den orange stolen har jeg arvet etter min far - vet den er blitt et yndet samleobjekt med tid og stund, men av og til kan man være heldig å finne de på Finn.no. God klem fra Beate

   Slett
 3. Så nydelig fint!! og ommøblering er veldig sunt for sjelen og huset;) Så kjekt å plutselig se ting i et helt nytt lys.

  SvarSlett
 4. Sukk, så utrolig fint :) Jeg digger den fine stua, og jeg får skikkelig sommerfølelse når jeg ser på bildene!
  Klem klem

  SvarSlett
 5. Det er alltid spennende å ommøblere, for enkelte møbler og nips kan jo fremstå som nytt når man gjør det :)

  Har du lyst til å bli med på en liten giveaway deler jeg en i det siste innlegget mitt. Trekning fredag 8. mai, så skynd deg om du vil være med :)

  SvarSlett