søndag 6. oktober 2013

Den som venter på noe godt... Og spennende!

Til de av dere som lurer på overraskelsen jeg snakket om i forrige innlegg: Husker dere mitt tidligere besøk av NIB-damene Solveig og Åshild tidligere i sommer? Vel, jeg kan røpe at den rykende første utgaven av E-magasinet deres er på vei, tross noe forsikelse. Og jommen har de funnet det for godt å dokumentere deler av loppereiret mitt i det også! O´glede-grue-spenning!
I mellomtiden ønsker jeg dere alle en riktig god søndag. Denne gangen med et gammelt og nokså uklart bilde fra Instagram. Synes imidlertid bildet har en god stemning og herlige høstlige fargetoner over seg. 
Vi ses, folkens!

11 kommentarer:

 1. Fint bilde, gleder meg til å lese e-magasinet;)

  SvarSlett
 2. Oooooo, gleder meg til å se mer av det magiske og nydelige hjemmet ditt;)
  Og du, tusen tusen takk for den fineste og varme kommentaren på bildeveggen vår.
  Jeg eller vi blir sååå glaaade;)
  Og jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver i neste siste innlegg her, og er veldig enig;)

  Jeg er dessverre bare litt ordløs og motløs om dagen, så derfor litt sen feedback til fine du!

  Ha en finfin uke fina;)

  klemklem

  SvarSlett
 3. Oooj, oooj! Spennende!!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Beate
  Jeg virkelig stor-gleder meg til det magasinet, det Må jo bare bli bra!! Det skal bli så morsomt å se den dynamiske salongen på glanset papir!
  Vet du når det kommer i butikkene?
  Stemningsfullt bilde også som sier høst.
  Her har vi sittet på fotballtribunen og sett eldstemann i aksjon i kveldinga. Jeg elsker å se han og lagkompisene spille og småprate med de andre foreldrene langs sidelinja. Det var deilig å komme hjem etterpå også; lunt og varmt.
  Her skal far i huset og jeg se på "Åndenes makt" som vi pleier å få med oss. Måtte smile da jeg så at du også fulgte med på "Bonderomantikk. Her "tvinger" jeg far i huset til å se den sammen med meg, he,he..... For et fruentimmer! Han synes det er litt gøy da..
  Skriver en mail en dag. Ha en strålende ny uke!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å lese, kjære Beate!! Mari

  SvarSlett
 6. Så spennende:)
  Ønsker deg ei fin ny veke!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Kjære Beate!! tuuuuuuuuusen takk førr utruli koseli melding inne på bloggen min!! Bli så gla og varm om hjertet av sånne tilbakemeldinga :-) Og joda- vi styra på til messa- æ har gått rundt i flere uka med urolig mage og svimmelt hode mens Pøbelen har vært rimelig rolig og fatta. Men nu snur det- æ har bynt å roa litt ned mens møbeldama bynn å få svettetokta hver natt!! hehe- pussige greier! Butikken ligg jo litt uttaførr sentrum så vi bli jo ikke akkurat rent ned,- men vi klara oss rimelig bra- og så håpa vi at messa kan gi oss mye go reklame framover!! Vi har diskutert endel i dag om utseendet på standen- vi har jo lyst at den skal bli tipp topp x 10000 ganga mer hehehe!! Veldig dumt at du ikke kan kom- hadde vært herlig å treff dæ!! En gang må vi vel få det til!!!!! Stor klem fra ho Tonemelone :-) Skal hilse fra rampen også!!

  SvarSlett
 8. ÅÅÅ spennende! Du kan dette med loppefunn og gjenbruk :) Ønsker deg en flott uke! Klem Anita/ husetisaga

  SvarSlett
 9. Gratulerer :) :) Så spennende!

  SvarSlett